Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil strepen

Tafelzeil met streepjes kopen?
Tafelzeil met dunne streepjes of met dikke lijnen. Je vindt ze in deze rubriek! Bestel voordelig online en profiteer van onze standaard lage verrzendkosten van slechts €3,50. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur met iDeal zijn betaald, worden direct verwerkt en worden doorgaans de volgende dag al bezorgd. Bestellingen die in het weekend plaatsvinden, worden op maandag verwerkt.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Tafelzeil strepen

Tafelzeil met strepen of lijnen.


Trendy tafelzeil met een streepje. Voor als je het geheel wat rustig wilt houden. Het gestreepte tafelzeil is in verschillende kleuren varianten verkrijgbaar. Wil je een rol tafelzeil met streepjes? Dan profiteer je van extra korting! Wil je meer dan één rol tafelzeil afnemen? Vraag dan een offerte aan voor de meest scherpe prijs! Met een paar gestreepte tafelzeilen op jouw tafels tijdens een feestje zorg je in een handomdraai voor een gezellige sfeer. Wat een eenvoudig tafelzeil kan doen! Een tafelzeil straalt niet alleen warmte en gezelligheid uit. Het zeil is meer dan handig. Als er een gast tijdens het diner knoeit met eten of drinken, veeg je het zo weer schoon. En na het feest? Dan rol je je tafelzeil met strepen weer op en leg je het in de kast voor de volgende gelegenheid. Zo kun je jaren met je herbruikbare tafelzeil doen en heb je tijdens elke speciale gelegenheid de tafels netjes gedekt!

Tafelkleed met strepen de trend?
Al jaren zijn tafelkleden met strepen de trend. Je ziet het veel in bladen en magazines staan, van die prachtige sfeer impressies van bedekte tafels. Voor een luxe etentje wil men nog wel eens een damast tafelkleed gebruiken. Damast tafeltextiel zie je vaak in hotels en restaurants, het zijn van die witte horeca tafelkleden met vaak een wit patroontje erin. Het patroontje zie je vaak alleen als er een bepaalde lichtinval is. Damast tafelzeil kun je bij ons op maat bestellen, maar worden zoals we zojuist al schreven vaak gebruikt voor de wat luxere etentjes. Voor een gezellig etentje met vrienden en familie kan een bedrukt tafelzeil nog wel net zo leuk zijn. Vaak wordt er voor deze gelegenheden gekozen voor een leuk gestreept of geruit dessin. Ook wordt er nog wel eens gekozen om een tafelkleed te laten bedrukken met een mooie familiefoto, een prachtige vakantiefoto of met een logo van een bedrijf.

Gestreept tafelzeil in allerlei soorten

Gestreept tafelzeil vind je bij ons in allerlei soorten. En daarmee bedoelen we eigenlijk te zeggen dat we niet alleen van die zeilen hebben met een standaard streepje, maar dat we ook tafelzeilen aanbieden met bijvoorbeeld strepen in zigzag patroon, streepjes in dunne lijnen, en gekleurde strepen. Het mexicaanse tafelzeil met strepen is van Kitsch Kitchen. Dit zeil heeft een breedte van 120 centimer. Het overige tafeltextiel in deze rubriek is breder, namelijk 140 centimeter. Als je een tafelzeil voor buiten wilt bestellen adviseren we je om er ook van die handige tafelkleedklemmen of tafelkleedgewichtjes bij te bestellen. Met deze handige huis, tuin en keuken accessoires klem je je tafellaken als het ware vast aan de buitentafel. Gaat het waaien? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over het feit dat jouw buitentafelkleed dan over de schutting in de tuin van de buren waait. Want de kans daarop is, vooral met de tafelkleedklemmetjes vrij klein. Met de tafelkleedhangers zal je tafelkleedje iets eerder van tafel waaien, maar ze zijn vrij zwaar. Dus ook dan zal de wind flink zijn best moeten doen. Let er wel op dat tafelzeilen buiten verkleuren. Vooral de felle zon kan een tafelzeil al binnen korte tijd doen verkleuren. Hier kunnen we helaas niets aan doen. En dat dat vroeger anders was, dat klopt. Maar vroeger werden er veel chemische stoffen gebruikt die inmiddels al lang niet meer in jouw tafelkleed mogen voorkomen. Het is jammer dat tafelzeilen hierdoor eerder verkleuren, maar veel belangrijker is dat je wel weet dat jouw hippe tafelzeil zonder giftige stoffen is geproduceerd.