Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil kinderen

Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Kindertafelzeil... Speels, vrolijk en hip!


Is je zoon of dochter geslaagd voor het zwemdiploma? Heeft hij of zij een medaille verdient met de avondvierdaagse en wil je dit gezellig met gezinsleden en wat vriendjes vieren? Met een vrolijk kindertafelzeil op tafel kan het feest pas echt beginnen! Zet de taart maar op tafel en laat het feest maar losbarsten!

In onze collectie vind je divers leuk tafelzeil voor kinderen. Wat dacht je van de cartoon figuren van de televisie: Woezel en Pip? Of het Efteling tafelzeil met afbeeldingen van langnek, de sprookjesboom, roodkapje en de boze wolf... Verder hebben we nog tafelzeilen met cupcake gebakjes, feest ballonnen en het krijtzeil is ook een topper! Op dit zwarte schoolbord tafelzeil kun je namelijk met een krijtje tekenen en schrijven!

Het tafelzeil met autowegen is een tafelzeil waar je niet alleen gezellig aan kunt eten. Maar ook uren mee kunt spelen. Dit zeil is voorzien van allemaal weggetjes en straatjes. Geef de kinderen een paar autootjes en je hebt voorlopig geen kind meer aan ze! En is jouw klas of club voetbal kampioen geworden? Vier dit dan in stijl met het voetbal tafelzeil op tafel.