Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil steigerhout

Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Tafelzeil met steigerhout planken

Niet alleen steigerhout, maar hout in het algemeen, is dé trend van de laatste jaren. Je ziet het met regelmaat in folders van trendy meubelfabrikanten voorbij komen: steigerhouten tafels, kastjes van oud hout, eiken houten apothekerskasten, meubels van onbehandeld hout of gemaakt van sloophout. De tafelzeil fabrikanten hebben hier slim op ingespeeld en het resultaat mag er zeker zijn!

Lola heeft twee hele populaire toppers! De een heet tafelzeil Lola cabana playa, de ander cabana loco. De cabana playa heeft een prachtige uitstraling. Met haar steigerhout planken in een bruin - beige en azuur blauwe kleur is dit tafelzeil nauwelijks van echt steigerhout te onderscheiden. De houtnerven en de noesten doen je van een afstand geloven dat deze tafel van echte steigerhouten planken gemaakt is. 

De cabana loco heeft door haar geschilderde houten planken een hele andere look gekregen. Met dit tafelzeil waan je je al gauw in tropische gebieden. De oude plankjes geschilderd in geel en blauw groene tinten geven je al gauw het gevoel dat je voor een tropisch strandtentje zit. Maar we hebben nog meer tafelzeil met hout printjes, met houten schrootjes of met bredere planken. Kijk maar eens rustig rond! Elk seizoen veranderd de samenstelling van de tafelzeilen weer. Er komen dan weer wat tafelkleden met hout patronen bij en helaas gaan er dan ook weer wat kleden onze collectie verlaten.

Steigerhout tafelzeil voor het echte "houten gevoel"

Ervaar het gevoel van een robuuste houten tafel, zonder de splinters! Bespaar je de hoge kosten van een echte steigerhouten tafel, maar ga voor het veel voordeliger tafelkleed! En als het je gaat vervelen? Dan doneer je je oude tafelzeil aan een goede vriendin en kies jezelf voor een nieuw dessin! Blijf je in de houtcollectie? Ga je voor whitewash? Of wordt het dit keer weer heel wat anders en kies je voor een leuk zomers doorzichtig tafelzeil?