Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Antislip tafelkleed

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Antislip tafelkleed kopen


Een tafelzeil of tafelkleed op tafel is natuurlijk heel erg leuk en het brengt sfeer in huis. Dat niet alleen, het beschermt je tafel ook tegen krassen of vlekken. Maar als je een gladde tafel hebt dan zal het tafelkleed makkelijk verschuiven. Dat is erg vervelend als je net aan het eten bent of de kinderen bezig zijn met de kleurstiften op tafel. Met een beetje pech ligt je tafelkleed na een tijdje zelfs op de grond omdat het zo ver verschoven is. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Er is hiervoor een hele handige en voordelige oplossing: een antislip mat onder je tafelkleed. Een antislip tafelkleed is een grip mat dat ervoor zorgt dat je tafelkleed minder snel kan verschuiven.

Antislip tafelkleed in de afmeting dat jij wenst!

De antislip tafelkleden zijn verkrijgbaar in 6 verschillende breedtematen en de lengte gaat per 50 cm en kun je zelf kiezen in de maattabel dat bij iedere antislip tafelkleed wordt weergegeven. Zit de gewenste lengtemaat er niet tussen? Dat is geen enkel probleem! Je kunt dan een maat groter bestellen en de antislip mat zelf op de juiste lengte knippen of snijden. En heb je een ronde of ovalen tafel? Ook dan kun je gebruik maken van deze mat. Ook in dit geval kun je zelf de juiste vorm knippen of snijden met een mesje.

Proefstaaltje bestellen

Het kan zijn dat je er niet helemaal zeker van bent of een antislip tafelkleed dé oplossing is voor jouw probleem. In dat geval adviseren we je om eerst een proefstaaltje te bestellen. Een proefstaaltje kost slechts € 1,50 en geeft jou de mogelijkheid om het product eerst te bekijken en te voelen alvorens je een groter op maat gesneden stuk gaat bestellen. Je kunt een proefstaaltje bestellen door op een antislip tafelkleed te klikken. Vervolgens zie je aan de rechterzijde een bestelknop voor het proefstaaltje.