Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil pasen

Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Paas tafelzeil, een feestelijk tafelzeil!


Pasen staat vaak in het teken van een heerlijke paasbrunch met familie en vrienden. En vooral voor kinderen staat het in het teken van het zoeken naar geschilderde paaseieren of heerlijke chocolade eitjes die ze daarna lekker op kunnen snoepen. Als het dit jaar aan jou de beurt is om een paasbrunch te organiseren, dan hoef je je geen zorgen te maken om de versiering van je huis. Met een mooi paas tafelzeil is je eettafel namelijk in een handomdraai al volledig in paassferen. Niet alleen heel erg mooi tijdens deze feestdagen, maar ook in de aanloop er naartoe. Zo kun je het kleed alvast op tafel leggen tijdens het schilderen van de eieren en het treffen van andere voorbereidingen. Niet alleen heel erg praktisch op tafel omdat het beschermt tegen vlekken en lichte krassen, maar ook ontzettend sfeervol. 

Tafelzeil met vrolijke prints 

Pasen wordt gevierd in de lente en dat vraagt natuurlijk om een vrolijk tafelzeil met een frisse lente print. In onze collectie vind je tafelzeilen met paashazen, paaseieren, bloemen en strikjes. Heb je liever een tafelzeil dat je ook na Pasen nog op je tafel kunt leggen? Dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een tafelzeil met gele ruitjes of stippen. Geel is een echte paaskleur maar tegelijkertijd ook een geweldige frisse kleur die het hele voorjaar op jouw tafel kan blijven liggen. Dit geldt ook voor onze tafelzeilen met boerderijdieren zoals kippen en koeien. Super vrolijk tafelzeil dat jouw huis direct zal opfleuren! 

Tafelkleden voor andere feestdagen 

Zoals je wellicht gezien hebt vind je in onze webshop erg veel verschillende tafelzeilen. Voor feestdagen zoals Pasen ben je wat specifieker op zoek naar een bepaalde kleur of patroon. Dit geldt zeker ook voor de Kerst. Ook voor de Kerst kun jij je tafel zeer feestelijk dekken met de meest sfeervolle tafelkleden. Haal de gezelligheid in huis voor een lage prijs! Tussen de feestdagen door wil je natuurlijk ook iets leuks op tafel hebben, kies daarom nog meer leuke zeilen uit, bijvoorbeeld voor ieder seizoen een ander tafelkleed. Of je nou op zoek bent naar tafellinnen, doorzichtig tafelzeil, Mexicaans tafelzeil of een buitentafelkleed. Je vindt het allemaal in ons assortiment. Vrijwel ieder tafelzeil is ook verkrijgbaar in het rond en ovaal. De breedte is een standaardbreedte, maar de lengte gaat per 50 centimeter en deze kun je zelf kiezen in de maattabel dat bij ieder artikel staat weergegeven.