Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil kerst

Kersttafelzeil kopen? Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag bestellen = morgen in huis!

Tafelzeil kerst

De leukste kerst tafelzeilen online kopen?


De kerstdagen zijn voor veel mensen een speciaal moment van gezellig samen zijn met familie en vrienden. Aan het kerstdiner en de kerstdecoratie wordt vaak veel aandacht besteed. Eén van die kerstversieringen is de tafelbedekking. Een kerstdiner vier je namelijk samen aan een tafel die op en top in kerst stijl gedecoreerd is! Om al helemaal in kerstsfeer te komen kun je je tafel sfeervol aankleden met een kersttafelzeil. Het leuke van onze kersttafelzeilen is dat ze jaar in, jaar uit herbruikbaar zijn. Met één aankoop kun je dus jarenlang plezier beleven! Het beste is om het tafelzeil na gebruik netjes op te rollen en op te bergen. Uiteraard is het ook mogelijk om het kersttafelkleed na gebruik op te vouwen, maar het duurt soms dagen voordat die vouwnaden er weer uit gaan en als je een beetje pech hebt, gaan ze er helemaal niet meer uit. Je kersttafelzeil oprollen is dus de beste keuze!

Kersttafelzeil bestellen...

Onze collectie kerst tafelkleden bestaan uit leuke en sfeervolle tafelzeilen. Wil je een kersttafelzeil met een echt kerst tafereel? Ga naar voor de winterse landschappen met de kerstman. Ook de kerstballen printjes en het tafelzeil met kerst sterren laten niets te raden over. Wil je meer voor een chique uitstraling gaan dan zijn de tafelzeilen met de glimmende zilvere rvs look en de glanzende brons kleurige uitstraling ook een idee. Een effen kleurig kleed is natuurlijk minder druk dan eentje met een echt kersttafereel. Maar omdat je de tafel ook nog wilt aankleden met servies, bestek en servetten kan het ook erg sfeervol zijn om voor een uni kleurtje te kiezen. Het voordeel van de zilveren en bronzen tafelkleden is, dat je deze ook na de kerstperiode gewoon op tafel kunt laten liggen. De zeilen zijn immers tijdloos.

Damast tafelkleed tijdens kerst gebruiken?

Ook een damast tafelzeil is een aanrader voor een kerstfeest aan tafel. Damast tafelkleden worden veel gebruikt in de horeca. Door de rustige witte uitstraling van het tafellaken zal de aandacht van de klant meer op de objecten op tafel worden gevestigd. Als je dan ook voor witte borden, schalen en servetten kiest, zal alle aandacht uitgaan naar het diner zelf. De opmaak van de lekkere gerechten komen dan echt tot hun recht. Maar waar je ook voor kiest, het gaat tijdens kerst vooral om de gezelligheid met elkaar. Gezellig met z'n allen bij de open haard en de kerstboom cadeautjes uitpakken. En als er buiten dan ook nog een dik pak sneeuw ligt kan het het kerstfeest helemaal niet meer stuk! Voor de kerst sfeer op tafel kun je ook voor een papieren tafelkleed kiezen. Maar het voordeel van kerst tafelzeil is dat je het meerdere keren kunt gebruiken. Het is makkelijk af te nemen én het staat veel luxer en sfeervoller op tafel. Laat het tafelkleed voor je op maat snijden of voor als je een ovale of ronde tafel hebt, laat je kleed dan door ons ovaal of rond snijden. En dacht je dat je voor een kersttafelkleed alleen in de winter bij ons terecht kan? Dan heb je het mis. Wij verkopen onze collectie kerst tafelzeilen ook in de lente, in de zomer en in de herfst, gewoon het hele jaar door! Bestel je je kerstmis kleed op zondag of op werkdagen voor 16 uur? Dan ontvang je je bestelling meestal de volgende dag al in huis! Netjes op rol óf opgevouwen, je kunt zelf je wensen doorgeven in ons bestel systeem.