Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Wasbaar tafelzeil

Verzendkosten slechts €2,95. Vandaag besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

43 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

43 artikel(en)

Tafelzeilen die in de wasmachine kunnen...


Wil je een wasbaar tafelzeil kopen? bovenstaande tafelzeilen hebben een speciale coating en zijn allemaal geschikt om op 30 graden gewassen te worden. Pas wel op met etensvlekken van tomatensaus, mosterd en vet. Deze vlekken gaan op 30 graden niet uit je gewone kleren, en dus helaas ook niet uit het wasbare tafelzeil!

De linnen tafelzeilen zijn eveneens wasbare tafelzeilen. Ook dit linnen textiel mag op 30 graden in de wasmachine gewassen worden. Wasbaar tafelzeil is over het algemeen duurder dan gewoon tafelzeil. Dat is ook logisch. Gewoon tafelzeil is immers niet voorzien van een teflon coating. Zoek je een hip tafelzeil dat ook nog eens gewassen kan worden? Kijk dan in deze categorie en maak een keus uit ons aanbod.

Er is steeds meer vraag naar tafelzeil dat gewassen kan worden. Het geeft toch altijd een schoon gevoel als een kleed weer lekker fris op tafel kan worden gelegd. We gaan ons assortiment met wasbare tafelkleden de komende tijd dan ook flink uitbreiden. Op dit moment vind je in onze collectie alleen nog machinewasbare tafelzeilen met een breedte maat van 140 centimeter. Maar binnenkort hopen we ook 150 en 160 centimeter breed tafelzeil te kunnen aanbieden.