Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil effen

Verzendkosten slechts €2,95. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

44 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

44 artikel(en)

Op zoek naar een effen tafelzeil?

Als je aan tafelzeil denkt, denk je in eerste instantie vaak aan plastic tafelkeden met bonte printjes en patroontjes. Toch zijn er ook tafelzeilen met een effen kleur. Erg leuk en chique om dit bijvoorbeeld met een kanten tafelloper te combineren. Laat bijvoorbeeld een stukje kant tafelzeil op 50 centimeter breedte snijden en voila daar is jouw tafellopertje al!

Tafelzeil in een uni kleur vind je niet op elke hoek van de straat. Vooral de PVC zeilen zijn vaak altijd wel van een printje voorzien. Het wasbare tafelzeil is vaak wel in effen kleuren verkrijgbaar. Dit zeil heeft een voelbare linnen structuur. Door de speciale coating zijn deze linnen tafelkleden tóch met een vochtig doekje af te nemen en zijn ze zelfs wasbaar! Je mag ze in de wasmachine doen, maar was ze niet te heet.

In deze categorie hebben we ook effen kleurig tafeltextiel met een, in dezelfde kleur, patroontje geplaatst. Zo vind je hier ook creme en witte hotel restaurant tafelkleden, het zogenaamde damast tafelkleed met een ietwat glanzend patroontje erin. Deze kleden staan erg chique op tafel! Combineer je effen kleurige tafelzeil met één van onze vele tafelkleedklemmen of tafelkleedgewichtjes. Zo blijft je tafelkleedje altijd netjes op tafel liggen, bovendien staan die vrolijke tafelkleedklemmetjes ook nog eens gezellig!