Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Papieren tafelkleed

Papieren tafelkleden... Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag bestellen = morgen in huis!*

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Papieren tafelkleed

Papieren tafelkleed kopen?


Op zoek naar een papieren tafelkleed voor een fijn prijsje? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Papieren tafelkleden kunnen enorm handig zijn als je een feest of evenement wilt organiseren. Voordelen van een papieren tafelkleed is ten eerst dat ze goedkoop zijn. De kleden zorgen voor een nette tafelbedekking én het is tijdbesparend, want na afloop kun je het papieren tafelkleed afruimen en weggooien. Bestel nu een tafelkleed van papier voordelig online bij Hip Tafelzeil! We hebben de papier kleden in vier verschillende kleuren. Geef je een groot feest en ben je op zoek naar goedkope tafelbedekking? Tafelbekleding dat je na gebruik gewoon in de container kan deponeren? Een papieren tafelkleed biedt dé oplossing. Deze kleden zorgen voor een gezellige en sfeervolle uitstraling. Of je nou een groot tuinfeest geeft of een feest in een binnenlocatie, een tafelkleedje kleed af, en daar heb je echt geen duur exemplaar voor nodig! Deze tafelkleden zijn uiteraard ook zeer geschikt om te gebruiken met kinderfeestjes.

Papierkleed in diverse maten en kleuren...

Papierkleden kunnen ook erg handig zijn als je in de horeca werkt. Vaak moet het tafelkleed vervangen worden na een diner. Als je dan een linnen of katoenen tafelkleed op tafel hebt liggen, dan kun je uiteraard wassen en opnieuw gebruiken. Papierkleden kun je niet wassen, zodra ze vies zijn, is er geen mogelijkheid meer om ze op de een of andere manier nog schoon te krijgen. We noemen ze daarom ook wel wegwerp tafelkleden. Wil je ook een wegwerp tafelkleed online kopen? Onze tafelkleedjes van papier zijn momenteel in de aanbieding, dus profiteer nu van extra korting! En qua printjes hebben we volop keus, van boerenruit tot damast wit. Tevens verkopen we ook rond tafelpapier. Dit is van het merk Duni. Het wordt ook wel de Dunicel napperon genoemd. Napperons worden veel gebruikt in horeca gelegenheden zoals restaurants. Het kleed wordt dan als extra tafellaken op tafel gelegd en na het diner weer afgeruimd en weggegooid. Behalve het Duni tafelpapier wordt het overige papieren tafelbekleding op rol geleverd. Ideaal want zo kun je voor elke gelegenheid een stukje papier afknippen. Je kunt het papierkleed zelfs eenmalig als tafelbeschermer gebruiken of eenmalig met een feestje buiten gebruiken als tuintafelkleed.

Ook hip tafelzeil voor een prikkie!

Wil je liever milieu vriendelijk handelen en liever een product kopen dat niet eenmalig, maar meerdere keren te gebruiken is? Dan kun je beter een tafelzeil kopen. Een tafelzeil mag vies worden want met een nat doekje en wat sop heb je je tafelzeiltje zo weer schoon en kun je hem weer netjes opbergen tot het volgende feestje zich aanmeld. Tafelzeilen zijn natuurlijk wel duurder dan papieren tafelkleden, maar als je in onze sale rubriek kijkt, zul je hele leuke stukjes tafelzeil tegenkomen met kortingen tot wel 50%. Zo kun je eigenlijk voor een prikkie over een leuk tafellaken beschikken. En zit er momenteel niets van je gading tussen, neem dan die week daarop nog eens een kijkje in onze uitverkoop. We hebben zo vaak nog een laatste stukje op de rol zitten en deze stukjes belanden meestal gelijk in de outlet rubriek. Het zijn nog nette coupons. Maar voor ons geen doen om alle deze stukjes in onze voorraadkasten te laten liggen. In de uitverkoop zijn wij er meestal weer zo vanaf, wij blij en jij blij! Bij Hiptafelzeil willen we de producten altijd zo snel mogelijk leveren! Bestellingen die je dan ook op werkdagen voor 16 uur plaatst, worden dezelfde dag nog door ons verwerkt en verzonden. Zo kun je altijd tijdig over je tafelkleed beschikken!