Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Rond tafelzeil

Verzendkosten slechts €2,95. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 442

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 442

Rond tafelzeil

In onze webshop zijn alle tafelzeilen ook rond leverbaar!


Wil je een rond tafelzeil kopen? Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie! Het Mexicaans tafelzeil van Kitsch Kitchen heeft een diameter van 120cm. De ronde tafelzeilen van Lola, het tafellinnen en de overige tafelzeilen hebben een diameter van 140 centimeter. Nieuw toegevoegd: rond tafelkleed met een diameter van160cm!

De tafelzeilen van Kitsch Kitchen, Cozz, Blond Amsterdam en Lola zijn standaard niet in het rond verkrijgbaar. Wij hebben echter een speciale mal laten maken waarmee we gewone tafelzeilen 'rond' kunnen snijden. Kon je voorheen dus nooit een geschikt tafelzeiltje voor je ronde tafeltje op het balkon of voor op de ronde keukentafel vinden, dat kan nu wel. Sterker nog, de keuze is reuze!

Beschik je zelf over een horeca gelegenheid zoals een snackbar, een bistro, een camping kantine of een restaurant. En heb je daar de mogelijkheid om een terras aan te leggen? Altijd doen! Een gezellig terras trekt namelijk bezoekers. Bekleed al je eettafeltjes maar eens met een vrolijk zomers tafelzeiltje. Dat ziet er al gelijk heel anders uit! Het staat veel uitnodigender zéker als je op elk tafeltje ook nog een leuk vaasje zet met enkele bloemetjes daarin!

En we verkopen niet alleen hele drukke tafelkleden. We hebben ook hele mooie witte tafelbedekking. Kijk maar eens naar een damast tafelkleed! Deze kleden zijn wit en zijn vaak voorzien van een leuk werkje. Dat kan een hokje of ruitje zijn. En het is eigenlijk afhankelijk van het licht in hoeverre je deze werkjes goed kunt zien. Damast tafelkleed wordt heel vaak in de horeca gebruikt. Bestel het nu voordelig online!