Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Rond tafelzeil

Ronde tafelzeilen van 120cm, 140cm en 160cm doorsnee. Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 482

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 482

Rond tafelzeil

Rond tafelzeil iets voor jou?


Wil je een rond tafelzeil kopen? Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie! Het Mexicaans tafelzeil van Kitsch Kitchen heeft een diameter van 120cm. De ronde tafelzeilen van Lola, het tafellinnen en de overige tafelzeilen hebben een diameter van 140 centimeter. De tafelzeilen van Kitsch Kitchen, Cozz, Blond Amsterdam en Lola zijn standaard niet in het rond verkrijgbaar. Wij hebben echter een speciale mal laten maken waarmee we gewone tafelzeilen 'rond' kunnen snijden. Kon je voorheen dus nooit een geschikt tafelzeiltje voor je ronde tafeltje op het balkon of voor op de ronde keukentafel vinden, dat kan nu wel. Sterker nog, de keuze is reuze!

Ook ronde tafelzeilen voor horeca...

Beschik je zelf over een horeca gelegenheid zoals een snackbar, een bistro, een camping kantine of een restaurant. En heb je daar de mogelijkheid om een terras aan te leggen? Altijd doen! Een gezellig terras trekt namelijk bezoekers. Bekleed al je eettafeltjes maar eens met een vrolijk zomers tafelzeiltje. Dat ziet er al gelijk heel anders uit! Het staat veel uitnodigender zéker als je op elk tafeltje ook nog een leuk vaasje zet met enkele bloemetjes daarin! En we verkopen niet alleen hele drukke tafelkleden. We hebben ook hele mooie witte tafelbedekking. Kijk maar eens naar een damast tafelkleed! Deze kleden zijn wit en zijn vaak voorzien van een leuk werkje. Dat kan een hokje of ruitje zijn. En het is eigenlijk afhankelijk van het licht in hoeverre je deze werkjes goed kunt zien. Damast tafelkleed wordt heel vaak in de horeca gebruikt. Bestel het nu voordelig online! Natuurlijk verkopen we niet alleen witte tafelkleden. Er is nog veel meer! Zo kun je bij ons rond tafelzeil met bloemen bestellen, met stipjes of houtprintjes, met vlinders of hamburgers en nog heel veel meer. Onze collectie verandert elk seizoen. Zo zul je in de zomer meer zomerse tafelkleed printjes vinden met bloemen, patroontjes in pastel en frisse kleurtjes en zonnige taferelen. De wintercollectie is meer gebaseerd op herfstbladeren, donkere kleurentinten en in de winter zien we het kersttafelkleed het ook ineens weer goed doen. Voor ronde en ovale tafels hebben we wat de kerstperiode ook goed nieuws, want ook de kerst tafelkleden snijden wij voor u in het rond en in het ovaal. 

Rond tafelkleed bestellen? Alles is mogelijk!

Ronde tafels zijn weer helemaal in! Op de in Milaan gehouden beurs: Salone di Mobile en de meubelbeurs in Keulen was het al duidelijk te zien: De ronde eettafel is helemaal hot! Eind jaren tachtig was de ronde eettafel erg geliefd en deze was dan ook in vele huiskamers te zien. Later is iedereen massaal overgegaan op de rechthoekige eettafel. Inmiddels zijn de ronde keukentafels weer flink in opmars en moet de rechthoekige tafel wijken voor de ronde tafels. De grote Italiaanse design bedrijven laten deze trend duidelijk zichtbaar terugkomen in hun assortiment, wat inhoud dat de rest van de meubelbranche dit snel zal overnemen. De terugkeer van de ronde vorm heeft meteen invloed op de groeiende behoefte aan gezelligheid en intimiteit die mensen graag thuis ervaren. Een ronde eettafel zorgt door zijn vorm voor een ander contact met degene aan tafel, doordat je iedereen kan zien en makkelijk mee kan communiceren. En voor een spelletje risk of kolonisten is het natuurlijk helemaal perfect. Zoek je voor je ronde eettafel een gezellig tafelkleed? Kijk dan maar eens rond in onze collectie!