Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kitsch Kitchen tafelzeil

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 66

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 66

Kitsch Kitchen tafelzeil, wie kent het niet?


De tafelzeilen van Kitsch Kitchen kenmerken zich door haar vrolijke en kleurrijke dessins. Het zeil wordt ook wel Mexicaans tafelzeil genoemd. Het zeil is stevig waardoor het zich uitstekend leent voor het maken van bijvoorbeeld tassen. Wil je kastjes decoreren? Dan kun je daar bijvoorbeeld plakfolie voor gebruiken. Echter met tafelzeil en een nietapparaat kun je ook heel creatief kastjes en tafeltjes decoreren. Tafelzeil van Kitsch Kitchen koop je goedkoop bij Hip tafelzeil!

Kitsch Kitchen tafelkleden voelen anders aan dan tafellinnen van andere merken. Het zeil is veel stugger en dikker, waardoor het ook erg geschikt is voor kinderclubs, overblijf lokalen en kinderopvang. Kinderen vinden het zeil vaak ook erg aantrekkelijk omdat het erg kleurrijk is, vrolijk en met duidelijk herkenbare prints. De breedte van Kitsch Kitchen tafelzeil rollen is altijd 120 centimeter. De lengte van een hele rol is circa 11 meter. Maar uiteraard hoef je bij ons niet een hele rol tafeltextiel te kopen, maar kun je de lengte per 50 centimeter op maat bestellen.

Je kunt het zeil op rol of opgevouwen bestellen. Vouwen krijg je er gemakkelijk uit met warmte. Leg het zeil maar eens in de zon of op de verwarming! Ook kun je eventueel met een doek ertussen, het tafelzeil glad strijken. Zet de strijkbout in dit geval niet te heet. Want daar kan het zeil niet tegen. Wil je het Kitsch Kitchen tafelkleed buiten op je terras tafel leggen? Dat is op zich geen enkel probleem. De zon doet het zeil op een gegeven moment wel verkleuren. En de wind zal het zeil soms doen opwaaien. Gebruik daarom tafelkleedklemmen of tafelkleedgewichtjes. Dan blijft je kleedje altijd netjes op tafel liggen!