Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil eten drinken

Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

31 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

31 artikel(en)

Mooie tafelkleden met eten en drink tafereeltjes

Tafelzeil met prints van eten en drinken is vaak enorm in trek. En niet alleen bij restaurants, eetgelegenheden en bistro's. Ook thuis kijken we graag naar een tafelkleed met daarop printjes van cupcakes, gebak, taarten, olijven, nootjes, groente, fruit en snoepjes. Je zult er spontaan hongerig van worden! Bij Hiptafelzeil.nl kun je een hele rol tafelzeil bestellen, maar je kunt je tafelkleed ook op maat laten snijden. Is jouw tafel bijvoorbeeld 90x220cm? Dan bestel je via onze website een tafelzeil van 140x250 centimeter. Zo kunnen de zijkanten mooi overhangen en krijg je een prachtig resultaat.

Onze online tafelzeil collecties

In deze rubriek vind je niet alleen tafelkleden met voedsel en drank tafereeltjes. Je vindt hier ook alles wat op de een of andere manier met eten en drinken te maken heeft. Zoals wijn en wijnglazen, koffie en thee printjes, bestek en borden, theekopjes en serviesgoed en bierblikjes en oktoberfeest tafelzeilen. De collectie verandert twee keer in het jaar. Dus het kan voorkomen dat je nu een tafelzeil online koopt, maar dat deze er over een half jaar niet meer is. Uiteraard proberen we altijd wel weer een soortgelijk tafelzeiltje voor onze collectie te vinden!

Tafelkleedklemmen voor je buiten tafelkleed

Wil je je tafelbedekking voor buiten gebruiken? Dan is het wellicht handig en verstandig om er ook tafelkleedklemmen bij te bestellen. Met tafelkleedklemmetjes weet je zeker dat je tafelkleed niet weg waait, het blijft altijd netjes zitten. Bovendien staat het schattig en zelfs wel lief! In onze collectie vind je verschillende tafelzeilklemmen, nu in de aanbieding! Trouwens, bestel je je tafelzeil vóór 16:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt!*