Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil bloemen

Tafelzeil met bloemen kopen?
Een tafelkleed met bloemenprint zorgt voor sfeer en gezelligheid in huis! In deze categorie vind je tafelzeil met bloemen in de breedste zin van het woord. Dus ook tafelzeilen met cactus, met takjes en bladeren. Zie je een leuk tafelkleed voorbij komen? Bestel deze dan voordelig per 50 centimeter op maat. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden! Bestellingen die in het weekend worden geplaatst worden maandag verwerkt.


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 69

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 69

Tafelzeil bloemen

Tafelzeil met bloemen, fris en vrolijk!


Tafelzeil met bloemen, daar wordt toch iedereen vrolijk van! Kies uit bloemen tafelzeil van Lola, Kitsch Kitchen, Bonita of Rice en zorg voor een sfeervolle aankleding in je keuken, huiskamer of tuin. Het Kitsch Kitchen tafelzeil met bloemen heeft een standaard breedte van 120 centimeter. De overige tafelzeilen zijn breder, 140 centimeter.

Bloemen tafelzeil voor jou!

Een tafelzeil met bloemen straalt gezelligheid uit. Het is waarschijnlijk ook daarom dat er zoveel tafelkleden met bloemen ontworpen zijn. Zoek je een tafelzeil met een specifieke bloem zoals een roos, een gerbera of een zonnebloem? Elk seizoen wisselt onze collectie. Dus de ene keer zul je in onze webshop tafelzeil met zonnebloemen aantreffen en de volgende keer weer een tafelzeil met kersenbloesem.

Lola tafelkleed met bloemetjes patroon...

Een populaire bloem is te vinden op het Lola tafelzeil. Deze bloem heeft iets weg van de Marimekko bloem en is verkrijgbaar in twee varianten: een hele grote bloem en een iets kleinere. Ook de kleuren van deze bloem veranderen elk seizoen. Zo is deze bloem het ene seizoen pastel kleurig en in de wintermaanden zijn deze bloemen weer donker van kleur. Bestel hier je favoriete tafelzeil met bloemen!

Waarom houden we toch zo van bloemen?

Het geven van een boeket bloemen heeft vaak een symbolische betekenis. We geven een bosje bloemen voor een verjaardag, een rode roos om onze liefde kenbaar te maken, we geven een boeketje bloemen als iemand een nieuwe woning krijgt, maar ook bij ziekte verrassen we de desbetreffende persoon graag met een plant of bloemetje. Het is gebleken dat bloemen een positief effect hebben op de mens. Dit komt ongetwijfeld door de kleuren en de geuren die zij verspreiden. Aangezien verse bloemen maar één, hooguit twee weken op de vaas kunnen blijven staan, is het wellicht een leuk idee om iemand anders of jezelf te trakteren op een bloementafelkleed! Gezellig en lekker fleurig op tafel kan dit tafelzeil afhankelijk van het gebruik wel weken tot maanden mee gaan.

Rond tafelzeil met bloemen kopen?

Alle tafelzeilen die je in deze rubriek ziet kun je ook in het rond of ovaal bestellen. Zo hoef je met een ronde tafel of een ovale tafel niet zónder tafelbedekking te zitten. De Mexicaanse bloemen tafelkleden hebben een doorsnee van 120 centimeter. Heb je een grote ronde tafel? Dan kun je kiezen uit de overige tafelkleed printjes. Deze prints worden op 140 centimeter gesneden. Tot slot vind je in onze collectie ook nog rond tafelzeil met een doorsnee van maar liefst 160 centimeter. Ongetwijfeld zal één van de maten geschikt zijn voor jouw tafel. Houd wel rekening met overhang. Je wilt namelijk niet dat een tafelzeil ophoudt, daar waar je tafel ook ophoudt. Het mooiste is een overhang van circa 15 tot 20 centimeter. Bij ronde tafels zou het eventueel nog iets langer kunnen.