Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil fotoprint

Tafelzeil met levensechte foto afbeeldingen
Haal de natuur in huis met deze sfeervolle en soms haast levensechte foto print tafelzeilen. Hoe leuk is het niet om één van deze tafelkleden op je keukentafel te hebben? Meet je tafel op en bestel direct online! Vandaag bestellen = Morgen in huis!*

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Tafelzeil fotoprint

Tafelzeil met levensechte fotoprints!


Tafelzeil met fris gras, tafelzeil met zonnebloemen, steentjes of tafelzeil met diepzee vissen... Bovenstaande fotoprint zeilen zijn van prachtige kwaliteit én lijken levensecht! De tafelzeilen vallen mooi soepel om je tafel en passen goed bij vrijwel elk interieur! Het tafelzeil met fotoprint is sinds een aantal jaren in populariteit gestegen. Fotoprintjes van steigerhouten planken, boomstammetjes en grassprieten staan zomer's enorm leuk op je tuintafel! Zorg er wel voor dat je tafel niet in de felle zon staat. Zonlicht doet het tafelzeil namelijk verkleuren!

Een tafelkleed bedrukken met jouw eigen foto collage?

Ben je op zoek naar tafelzeil met foto's van de natuur? Kijk dan eens in bovenstaande rubriek! Wellicht zit er iets voor je bij! Bestel je je tafelzeil op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt het zeil nog meteen dezelfde dag verzonden en kun je het bij wijs van spreken, morgen al op tafel hebben liggen! Af en toe krijgen we wel eens de vraag of wij het tafelzeil of tafelkleed ook met foto's kunnen bedrukken. Dat is mogelijk! Wil je je tafelkleed bedrukken met een foto van jouw kind, van jouw kat met haar kittens, van jouw hond in het bos of in het stadion van je favoriete voetbalteam of popster. In principe is het zo dat als de foto die jij op het tafelzeil afgedrukt wilt hebben over voldoende pixels beschikt, dat wij het dan kunnen printen. Je kunt bijvoorbeeld ook een leuke fotocollage maken en dat door ons laten printen. Of iets met teksten creëeren. Wij hebben een speciaal ontwerp programma waarmee je zelf je tafelfolie kunt ontwerpen en bedrukken. Heb je hier interesse in? Stuur ons dan even een mailtje en wij helpen je verder!

Ben jij meer het type voor digitale printjes op tafelzeilen?

Geen probleem! Zoveel mensen, zoveel wensen. En dat is maar goed ook. Want stel je voor dat iedereen dezelfde smaak zou hebben. Dan hadden we allemaal hetzelfde tafellinnen op tafel liggen, reden we allemaal in dezelfde auto en hadden we ons huis allemaal hetzelfde ingericht. Discussies over wat wel of niet mooi is, die zijn er dan niet meer. Maar oh wat wordt het leven dan saai... Gelukkig zijn we allemaal anders en hebben we allemaal een andere smaak. Wat tafeltextiel betreft kiest de een voor een linnen tafelzeil, de ander gaat voor een plastic tafelkleed en zo kun je eindeloos doorg gaan. Al die verschillen in smaak maken ons wie we zijn. En de keus voor het patroon in jouw tafelkleed zegt soms veel meer over jou dan dat je denkt. Zo horen vrolijke bloemen patronen vaak bij vrolijke personen, geruite printjes bij opgeruimde persoonlijkheden, stippen tafereeltjes bij echte levensgenieters en digitale printjes bij eindeloze dromers. Wat voor type ben jij?