Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil fotoprint

Verzendkosten slechts €2,95. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Tafelzeil met levensechte fotoprints!


Tafelzeil met fris gras, tafelzeil met zonnebloemen, steentjes of tafelzeil met diepzee vissen... Bovenstaande fotoprint zeilen zijn van prachtige kwaliteit én lijken levensecht! De tafelzeilen vallen mooi soepel om je tafel en passen goed bij vrijwel elk interieur!

Het tafelzeil met fotoprint is sinds een aantal jaren in populariteit gestegen. Fotoprintjes van steigerhouten planken, boomstammetjes en grassprieten staan zomer's enorm leuk op je tuintafel! Zorg er wel voor dat je tafel niet in de felle zon staat. Zonlicht doet het tafelzeil namelijk verkleuren!

Ben je op zoek naar tafelzeil met foto's van de natuur? Kijk dan eens in bovenstaande rubriek! Wellicht zit er iets voor je bij! Bestel je je tafelzeil op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt het zeil nog meteen dezelfde dag verzonden en kun je het bij wijs van spreken, morgen al op tafel hebben liggen!

Af en toe krijgen we wel eens de vraag of wij het tafelzeil of tafelkleed ook met foto's kunnen bedrukken. Helaas hebben wij deze mogelijkheden niet. Wat wij eventueel wel kunnen is een foto op folie bedrukken. Dat kan een foto van jouw kind zijn, van jouw kat met haar kittens, van jouw hond in het bos of in het stadion van je favoriete voetbalteam of popster. In principe is het zo dat als de foto die jij op het folie afgedrukt wilt hebben over voldoende pixels beschikt, dat wij het dan kunnen printen.

Wat je vervolgens zou kunnen doen is je tafel met dit bedrukte folie beplakken! Een andere manier van tafelbedekking, maar wel creatief en helemaal gepersonaliseerd met de foto's, teksten en afbeeldingen die jij erop wilt hebben. Wij hebben een speciaal ontwerp programma waarmee je zelf je tafelfolie kunt ontwerpen en bedrukken. Heb je hier interesse in? Stuur ons dan even een mailtje en wij helpen je verder!