Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelkleedgewichtjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Tafelkleedgewichtjes kopen?


Tafelkleedgewichtjes zijn gemaakt om een tafelzeil of tafelkleed op tafel te houden. In huis is dat in principe niet nodig omdat het in huis niet waait, maar buiten is het wel aan te raden want soms is één zuchtje wind voldoende om je kleed van tafel te laten waaien. En niets is vervelender dan je tafelkleed die net van balkon is gewaaid beneden op te moeten halen. Met tafelkleedgewichtjes voorkom je dat het tafelkleed snel van de tuintafel waait. De tafelkleedhangers zijn namelijk behoorlijk verzwaard waardoor de wind echt z'n best moet doen om het tafelzeil van tafel te blazen. Veel tafelkleedgewichten zien er ook erg leuk en decoratief uit. De afgelopen jaren hadden we al tafelzeilgewichtjes in de vorm van ijsjes, cocktails, spreuken steentjes, vlinders, bloemen, libelles en andere figuurtjes. De tafelkleedhangertjes worden meestal in setjes van vier verkocht. Als je dan aan elke hoek van je tafelkleed een gewichtje hangt, is dat in principe voldoende.

Tafelkleedklemmen ook een optie!

Naast tafelkleed gewichten kun je ook kiezen voor tafelkleedklemmen. Een tafelkleedklem klemt, zoals het woord ook al zegt, het tafelkleed aan de tafel vast. Dit werkt alleen bij normale tafels, dus niet bij te dikke tafels of bij plastic tuintafels. Tafelkleedklemmetjes zien er meestal wat saaier uit dan tafelkleedhangertjes. Maar als je al een druk tafelzeil hebt, kan een transparante tafelkleedklem misschien wel mooier ogen. Je legt dan niet de nadruk op de tafelkleedgewichten, maar echt op het buitentafelkleed. De tafelkleedklemmen verkopen wij doorgaans in twee varianten. Een goedkopere variant die iets minder klemt en een wat duurdere tafelkleedklem die veel strakker om de tafel klemt. Onze collectie veranderd van tijd tot tijd, dus blijf ons in de gaten houden voor de leukste tafelklemmen, tafelkleden en accessoires.

Tafelklemmen en tafelgewichtjes iets voor jou?

Ja, een tafelklem of tafelgewichtje is altijd handig! Dus zorg dat je altijd een setje tafelgewichten of tafelklemmen in je kastlade hebt liggen. Ga je dan onverwachts buiten eten? Dan hoef je niet bang te zijn dat je tafelkleed en je hele servies er direct afwaait. Natuurlijk moet je altijd oppassen maar met tafelklemmetjes of tafelgewichtjes maak je die kans vele malen kleiner. Bovendien hebben vooral de gewichtjes een decoratieve uitstraling. Voor het geld hoef je het niet te laten. Al onze tafel klemmetjes en tafelkleed gewichtjes zijn voordelig online te koop.