Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil met herfst en winter print

24 sep. 2018 09:43:58

De herst is in aantocht, tenminste als we de kalender moet geloven. Maar als we naar buiten kijken schijnt nog steeds het zonnetje. Gaat het tuintafelkleed al in de kast? En ga jij binnenkort je tuinset al opruimen?

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Jarenlang heb je naar dit grote moment toegeleefd. Het afgelopen jaar heeft bij jou waarschijnlijk enkel en alleen in het teken gestaan van stress, leren, toetsen maken en nog meer stress! Met als de spreekwoordelijke kers op de taart ook nog eens het grote eindexamen. En dan de uitslag… wachten op het telefoontje. Wat moet dat spannend zijn geweest en wat moet het een enorme ontlading geweest zijn toen je hoorde dat je geslaagd bent. Ben jij een van deze gelukkige geslaagden? Dan wordt het nu tijd voor een onvergetelijk tuinfeestje!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Tafelkleden voor in de horeca

13 jun. 2018 21:58:08

Mensen met een restaurant, bistro of eetcafé hebben vast wel eens voor het dilemma gestaan of ze hun eettafels wél of juist niet met een tafelkleed gaan bedekken. Een tafel zonder tafelkleed is hygiënisch. Na een bezoek van klanten maak je met een natte doek de tafel schoon en is de tafel klaar voor de volgende gasten. Maar met niet gedekte tafels lijkt een restaurant of bistro al gauw op een sportkantine. De meeste horeca ondernemers willen dan ook alles uit de kast halen om op zo net mogelijke eettafels te serveren. Daar hoort een sfeervolle kandelaar bij met een kaarsje, een vaasje met een bloemetje én een passend tafelkleed of tafelzeil.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Linda

Het is BBQ weer!

15 mei 2018 15:14:53

Och, wat is het toch intens genieten deze dagen! De zon staat hoog aan de hemel te branden en de temperaturen zijn nu gemiddeld boven de 20 graden. Als je weer eens de zoveelste drukke dag achter de rug hebt, dan heb je vast geen zin om uitgebreid te gaan kokkerellen voor het hele gezin. En waarom zou je? Haal alle barbecue vlees maar uit de koeling...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Paasbrunch in pastelkleuren

6 mrt. 2018 09:00:16

Organiseer jij dit jaar een paasbrunch? Lees dit blog voor leuke en handige tips!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Femke

Zoek je een leuk tafelzeil voor deze winter? Lees dan dit blog voor een aantal leuke tips!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Shop tafelzeil met korting!

13 dec. 2017 13:52:53

Wij begrijpen jou. We begrijpen dat het onmogelijk is om maar één artikel te kopen, terwijl je zóveel leuke dingen ziet. Hoe kun je nou kiezen? En hoelang moet je nu weer wachten totdat je die andere kunt kopen? We snappen dat je kei- en keihard werkt om jezelf eind van de maand te kunnen belonen met iets moois. Daarom willen wij jou tegemoetkomen...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Wil jij graag ook nog even na genieten van de zomer? En nog niet denken aan die koude herfst en winterdagen? Lees dan snel verder!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie

Sfeervol dineren op je eerste date

1 sep. 2017 10:34:00

Na maanden- of wekenlang chatten en appen met je match komt eindelijk de vraag: “Zullen we binnenkort afspreken?”. Je zegt natuurlijk meteen volmondig “Ja!”. Met een beetje geluk ben jij degene die mag zeggen wat jullie op de eerste date gaan doen. Want als jij de perfecte date kan organiseren, dan kan de eerste indruk al niet meer stuk...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Nina

Heb je leuke foto's gemaakt op vakantie? Wat dacht je er van om deze op een tafelzeil te laten printen? Zo blijf je iedere dag genieten van de heerlijke vakantieperiode. In dit blog lees je alles over het laten bedrukken van een tafelzeil.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies