Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelkleden

Tafelkleed kopen? Keus uit vele dessins, materialen en maten! Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

48 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

48 artikel(en)

Tafelkleden

Tafelkleed voor binnen -en buiten?


Op zoek naar een leuk tafelkleed voor in de keuken? Wat dacht je van deze mooie tafelkleden? Deze tafelkleden staan sfeervol op elke tafel. Bovendien stralen ze warmte en gezelligheid uit. Deze tafelkleedjes zijn verkrijgbaar in diverse dessins en afmetingen. Van een klein tafelkleedje tot een groot tafelkleed en van een katoenen tafelkleed met ruitjes tot aan Riviera Maison stijl. Veel mensen gebruiken een vorm van tafelbedekking voor op tafel. En voor ieder mens gelden andere normen waaraan hun tafelbekleding moet voldoen. De één vindt het een absolute must dat de kleuren van het kleed overeenkomen met de kleurtjes en de stijl van de keuken of woonkamer. Voor de ander is dat geheel onbelangrijk. Zij kiezen bewust voor een glad plastic tafelkleed omdat ze dat bijvoorbeeld prettig vinden met de kinderen. Als zij dan met eten morsen, hoeft het tafellaken niet gelijk in de wasmachine, maar kun je het met een vaatdoekje zo afnemen. Wat je voorkeur ook mag zijn, bij Hiptafelzeil.nl vind je altijd wel tafelkleden die geheel aan jouw wensen voldoen.

Hippe tafelkleden in diverse maten... 

Voor liefhebbers van het merk Blond Amsterdam hebben wij zelfs een leuk winters Blond Amsterdam tafelkleed. Zeer passend tafeltextiel voor in de wintermaanden. Met de leuke illustraties van Unox rookworsten en stamppot buffetten zal je zeker complimenten krijgen als je je gasten een stamppot buffet op dit speciale tafelzeil serveert! Wil je je tafelbekleding ook voor buiten gebruiken? Hou dan wel rekening met eventuele verkleuring door de zon. De zon is zo sterk dat zij op den duur alles laat vekleuren. Voor veel mensen is dat een mooi excuus om weer eens een nieuw tafelkleed te kopen! Onze collectie tafellakens veranderd vrijwel elk seizoen. In het voorjaar en in de zomer zul je vrolijke en kleurrijke tinten in tafel textiel ontdekken. In de herfst en in de winter zullen de kleuren wat sober en ingetogen zijn. Leveranciers van tafelkleden houden de trends op het gebied van woon en keukenaccessoires goed in de gaten en spelen hier vaak uitermate goed op in. Als de trend volgend jaar 'retro en vintage' is, zul je volgend jaar dan ook een grote collectie met jaren 60 printjes op tafelkleden voorbij zien komen.

Een tafelbeschermer voor onder je tafelkleed?

Een tafelkleed of tafelzeil beschermt de tafel tegen vlekken, krassen en andere beschadigingen. Toch kan het zo zijn dat je een dun kleed of zeil niet voldoende vindt en dat je een dikkere tafelbeschermer zoekt. Deze verkopen wij! Wij verkopen dik plastic zeil dat de tafel bescherming kan bieden. Dit dikke transparante en doorzichtige tafelzeil dempt bijvoorbeeld heel erg als iemand iets op de tafel laat vallen. Breuk of een barst in een glazen tafel zal dan ook minder snel ontstaan. Ook kinderen kunnen soms ondoordacht met dikke watervaste viltstiften hun tekening inkleuren. Natuurlijk drukt het inkt van de stiften door het papier op het tafelblad. Stel dat je een hele dure tafel hebt aangeschaft, dan ben je maar wat blij dat je er een tafelbeschermer of tafelzeil op hebt liggen. Uiteraard kun je op je tafelbladbeschermer een van onze leuke tafelkleden, een tafelzeil of een papieren tafelkleed leggen. De mogelijkheden zijn wat dat betreft oneindig!