Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelkleden

Verzendkosten slechts €2,95. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 81

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 81

Tafelkleed voor binnen -en buiten?

Op zoek naar een leuk tafelkleed voor in de keuken? Wat dacht je van deze mooie tafelkleden? Deze tafelkleden staan sfeervol op elke tafel. Bovendien stralen ze warmte en gezelligheid uit. Deze tafelkleedjes zijn verkrijgbaar in diverse dessins en afmetingen. Van een klein tafelkleedje tot een groot tafelkleed en van een katoenen tafelkleed met ruitjes tot aan Riviera Maison stijl.

Veel mensen gebruiken een vorm van tafelbedekking voor op tafel. En voor ieder mens gelden andere normen waaraan hun tafelbekleding moet voldoen. De één vindt het een absolute must dat de kleuren van het kleed overeenkomen met de kleurtjes en de stijl van de keuken of woonkamer. Voor de ander is dat geheel onbelangrijk. Zij kiezen bewust voor een glad plastic tafelkleed omdat ze dat bijvoorbeeld prettig vinden met de kinderen. Als zij dan met eten morsen, hoeft het tafellaken niet gelijk in de wasmachine, maar kun je het met een vaatdoekje zo afnemen. Wat je voorkeur ook mag zijn, bij Hiptafelzeil.nl vind je altijd wel tafelkleden die geheel aan jouw wensen voldoen.

Voor liefhebbers van het merk Blond Amsterdam hebben wij zelfs een leuk winters Blond Amsterdam tafelkleed. Zeer passend tafeltextiel voor in de wintermaanden. Met de leuke illustraties van Unox rookworsten en stamppot buffetten zal je zeker complimenten krijgen als je je gasten een stamppot buffet op dit speciale tafelzeil serveert! Wil je je tafelbekleding ook voor buiten gebruiken? Hou dan wel rekening met eventuele verkleuring door de zon. De zon is zo sterk dat zij op den duur alles laat vekleuren. Voor veel mensen is dat een mooi excuus om weer eens een nieuw tafelkleed te kopen!

Onze collectie tafellakens veranderd vrijwel elk seizoen. In het voorjaar en in de zomer zul je vrolijke en kleurrijke tinten in tafel textiel ontdekken. In de herfst en in de winter zullen de kleuren wat sober en ingetogen zijn. Leveranciers van tafelkleden houden de trends op het gebied van woon en keukenaccessoires goed in de gaten en spelen hier vaak uitermate goed op in. Als de trend volgend jaar 'retro en vintage' is, zul je volgend jaar dan ook een grote collectie met jaren 60 printjes op tafelkleden voorbij zien komen.