Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil fruit

Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Vrolijke fruitige tafelzeilen

Een vrolijk tafelzeil op je tafel geeft nét dat beetje extra aan je interieur, hier onder andere verkrijgbaar met deze fruit afbeeldingen. Bestel er hier één in het formaat van jouw tafel! Handig om te gebruiken als tafelbeschermer. Bijvoorbeeld tijdens het eten of als de kinderen aan het knutselen zijn, deze tafelzeilen zijn zeer makkelijk afneembaar namelijk. Bestel hier een tafelzeil makkelijk online. Vandaag voor 16:00 uur besteld? Morgen in huis!

Tafelkleed met een zomerse uitstraling

Waarom een tafelkleed met fruit print kiezen? Misschien wel omdat fruit je het gevoel van de zomer geeft. Onze tafelkleden met ananas en olijven zijn momenteel bijvoorbeeld heel erg in. Het geeft dat tropische tintje waar we altijd naar verlangen. Naast ananas en olijfbomen zijn ook de tafelzeilen met appel, peer en het kitsch kitchen tafelzeil aardbeien erg trendy. De rode pepers zijn bovendien erg geliefd bij het publiek dat van een retro-achtige stijl houdt!

Tafelzeil combineren met tafelkleedgewichtjes

Combineer je tafelzeil met onze leuke tafelkleedklemmen. Met een tafelkleedklem klem je op een eenvoudige wijze je tafelkleed vast aan je tafel. Dit is echt aan te bevelen als je je kleed voor de tuintafel buiten in de tuin of op je balkon wil gebruiken. Naast tafelkleedklemmetjes verkopen wij ook nog tafelkleedgewichtjes. De gewichtjes zijn als setje van vier verkrijgbaar. Elk tafelkleedgewichtje hang je aan een hoekje van je tafelzeil. Door het gewicht zal de wind minder kans zien om het tafelkleed van je tafel af te blazen. Een handige en bovendien erg decoratieve oplossing voor wegwaaiende tafelkleden!