Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Mexicaans tafelzeil

Mexicaans tafelzeil kopen?
Tafelzeil uit Mexico is gemaakt van zeer sterk materiaal. Doordat Kitsch Kitchen één van de importeurs is, wordt het zeil ook wel Kitsch Kitchen tafelzeil genoemd. Het zeil heeft een standaard breedte van 120 centimeter. De lengte snijden wij per 50 centimeter voor jou op maat. Bestel je een hele rol van 11 meter? Dan krijg je maar liefst € 17 euro korting! Wij hanteren standaard lage verzendkosten van € 3,50 en zeer snelle levering in Nederland, Duitsland en België.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

49 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

49 artikel(en)

Mexicaans tafelzeil van Kitsch Kitchen, fleurig en vrolijk!


Maak kennis met het vrolijke tafelzeil uit Mexico! Dit tafelzeil fleurt werkelijk elke keukentafel, eetkamertafel of tuintafel op! Het Mexicaans tafelzeil wordt door onder andere Kitsch Kitchen en MixMamas uit Mexico geïmporteerd. Kleine drukfoutjes of vlekjes zijn in dit geval meer cliché dan uitzonderlijk. Storend is het vaak niet, het hoort echt bij Mexico en dat heeft dan ook zo z'n charmes...

Tafelzeil op maat?

Het Mexicaanse tafelzeil heeft een standaard breedte van 120 centimeter. De lengte van een hele rol tafelzeil is 11 meter. Uiteraard hoef je bij geen hele rol Mexicaans tafelzeil te bestellen maar kun je het tafelzeil op maat laten afsnijden per 50 centimeter. Twijfel je over een bepaalde kleur of wil je eerst de structuur van het tafelzeil voelen? Bestel dan eenvoudig een proefstaaltje! Een proefstaaltje geeft een indruk. Het geeft je de mogelijkheid om de kleur en de dikte van het zeil te voelen. Bij tafelzeil met hele grote patronen of met heel veel kleuren, zul je slechts een stukje van het geheel zien. Wil je een betere indruk van het tafelzeil krijgen? Bestel dan een stukje van 50 centimeter.

Maak je eigen tas van tafelzeil!

Het Mexicaanse tafelzeil is een bonte mix van kleuren. Het is een sterk tafelzeil dat ook veel wordt gebruikt voor het maken van tassen en andere accessoires. Kitsch Kitchen laat in haar Mexicaanse naaiatelier onder andere schoudertassen en fietstassen van dit tafeltextiel maken. Maar als je zelf creatief bent en over een goede naaimachine beschikt, dan kun je ook heel leuk je eigen ontworpen tasjes van dit zeil maken. Op internet zijn er diverse blogs te vinden van creatieve dames die stap voor stap uitleggen hoe je zelf een tas, een sleutelhangertje of ander leuk hebbedingetje van tafelzeil kunt maken. Zoek bijvoorbeeld op 'DIY tas maken'. Beschik je zelf over een goed bezocht Blog en wil jij jouw lezers laten zien wat jij van ons tafelzeil hebt gemaakt? Misschien kunnen we samenwerken! Jij schrijft een leuk stukje over ons en wij schenken jou gratis wat coupons met Mexicaans tafelzeil!

Bestel tafelzeil!

In Mexico stad vind je de leukste woonaccessoires! Ze zijn vaak als typisch als Mexicaans herkenbaar door de overwegende bonte samenstelling van kleuren. Vind jij ook dat jouw tafel wel wat kleur kan gebruiken? Maak dan een keus uit onze collectie tafelkleden. Kies onder andere uit ruitjes patronen, floralpola, fortin, bloesems of panter printje. Er is altijd wel wat voor je bij! Bestel hier je favoriete Kitsch Kitchen tafelzeil online! Ben je op zoek naar doorzichtig tafelzeil of een tafelbeschermer? Dan verwijzen wij je naar onze categorie in tafelbeschermers. Hier vind je van die dikke doorzichtige tafelzeilen die je ook wel eens bij shoarma zaken op de tafels ziet liggen. Die dikke transparante beschermers kun je op je tafelblad leggen en hiermee voorkom je krassen of beschadigingen in je (dure) tafel. Natuurlijk kun je daar over heen een leuke tafelloper of een Mexicaans tafelkleed leggen. Ook zou je je tafelblad zelf kunnen aankleden en hier speciale thema's voor bedenken. Zo kun je rond de herfst bijvoorbeeld allemaal gekleurde herfstbladeren onder de doorzichtige tafelbeschermer leggen, je kunt er ook allemaal tekeningen van de kinderen onder leggen of foto's van jullie onvergetelijke vakantie. Dit zijn zomaar even wat ideeën over wat er allemaal mogelijk is betreffende tafelbedekking.