Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil dieren

Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Op zoek naar een tafelzeil met dieren?

Een tafelzeil op tafel is natuurlijk super leuk! Maar behalve dat het iets toevoegt aan je interieur is een tafelzeil ook nog eens handig om te gebruiken. Deze zeilen zijn namelijk echte tafelbeschermers. Geknoeid met het eten? Met het verven iets uitgeschoten? Dat maakt allemaal niets uit, deze tafelzeilen zijn namelijk zeer makkelijk afneembaar. Bestel hier een tafelzeil in het formaat van jouw tafel! Vandaag voor 16:00 uur besteld = morgen in huis!

Tafelkleden voor echte dierenliefhebbers

Ben jij ook een echte dierenliefhebber? Dan is het niet zo gek dat jij ook een tafelzeil zoekt waarop jouw favoriete dier staat! Wij verkopen namelijk tafelkleden met honden, katten, kippen, koeien, ganzen, paarden en andere boerderijdieren. Ook tafelzeil met dieren uit het wild, zoals fazanten, herten, hazen en konijnen zijn erg populair bij een groot publiek. Wij verkopen het tafeltextiel niet alleen aan particuliere klanten maar er zijn ook veel zakelijke bestellingen.

Tafellakens voor in de horeca

Bedenk maar eens dat je een horeca gelegenheid hebt, een bistro of restaurant waar je van tijd tot tijd wild serveert. Hoe leuk is het dan om het menu op een bijpassend tafellaken te serveren!? Stijlvoller kan niet toch? In deze rubriek vindt je ook getekende dieren bekend van televisie zoals Woezel en Pip en wat dacht je van de dieren en sprookjesfiguren uit de Efteling? Ook deze sprookjes komen tot leven op ons nieuwe Efteling tafelzeil!