Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil delftsblauw

Verzendkosten slechts €2,95. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

28 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

28 artikel(en)

Tafelzeil in delftsblauw, folklore en Hollands stijl.


Ik hou van Holland tafelzeilen met oud Hollandse spreuken, delftsblauwe tegeltjes, het leuke Hollandse tafelzeil van Jet ter Steege en delftsblauwe bloemen motiefjes. Hollands tafelzeil vind je uiteraard ook bij Hip Tafelzeil! Deze leuke dessins lenen zich niet alleen goed als tafelkleed, maar zeker ook als zeil om mee te knutselen, knippen en plakken.

Delftsblauw tafelzeil
Misschien heb je het vroeger nog bij je oma op tafel zien liggen? En hoewel Delfts blauw daarna een hele tijd 'not done' is geweest, is het inmiddels weer helemaal terug en zelfs trendy! Je ziet het niet alleen in de souvenirwinkeltjes liggen maar ook in de hippe kinderwinkels waar men dekbedovertrekken, behang en kinderlampen met bekende Hollandse patronen verkopen.

Hollandse avond als themafeest?
Je hebt vast wel eens van het woord themafeesten gehoord of misschien heb je zelf al wel eens een themafeest georganiseerd of meegemaakt. Sommige mensen vinden het leuk om hun verjaardag, trouwdag, jubileum, sweet sixteen party of familiefeest in de vorm van een themafeest te geven. Het is dan de bedoeling dat je de hele entourage in een bepaalde stijl aankleed. En denk dan niet alleen aan de versiering van de locatie, ook het eten en drinken dient in stijl te worden geserveerd. Enkele voorbeelden van themafeestjes zijn een Duits thema feest, een Arabische avond, een boerenfeest, een 70's party, een Caribisch feestje of een Hollandse feestavond!

Met tafelzeil de perfecte entourage!
Met tafelbedekking kun je je gasten vaak in één oogopslag al laten aanvoelen om wat voor feest het hier gaat. Voor een boerenbruiloft kun je je tafels het beste met boerenruiten tafelzeil bekleden. Rood geruite tafelkleden zijn in dit geval het beste op z'n plaats. Maar voor de decoratie zou je deze met donkerblauwe ruit kunnen afwisselen. Wordt er een Hollands themafeest gehouden? Dan kun je kiezen uit een leuk Hollands tafelkleed. Dat kan er een van Blond Amsterdam zijn; oer Hollands met stamppot buffet, molens en schaatsen. Dat kan er een met het Amsterdamse grachtenhuis zijn of de traditionele boerenbont patronen. Eén ding is zeker, met Oud Hollands of delftsblauw tafelzeil creëer je traditionele sfeer, warmte en gezelligheid in zowel de feestzaal als in jouw keuken!