Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelkleed 137x180cm

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Vinyl tafelkleed kopen?

 

Deze vinyl crochet tafelkleden zijn perfect voor buiten. De voordelige tafelkleden geven een sfeervolle uitstraling aan tuin, terras of balkon. Deze buitentafelkleden vallen mooi en soepel om de tafel. Heel fel zonlicht zal het kleed op den duur wel doen verkleuren. Bestel hier je favoriete vinyl crochet tafelkleed voor buiten in de maat 137x180 centimeter. Uiteraard is dit romantische tafelkleed ook geschikt voor binnen!

De vinyl tafelkleden zijn verkrijgbaar in drie kleuren, donkergrijs, lila en harbor green. De tafelkleden met een kanten patroon zorgen voor een gezellige uitstraling. De kleedjes kun je in principe op iedere tafel leggen. Ze zijn geschikt voor zowel buiten als binnen. Het schuimvinyl is gemakkelijk af te nemen en werkt antislip, het zal dus niet gauw van je tafel afglijden. Wil je voorkomen dat de wind het tafelkleed van je tafel afblaast? Hang er dan een paar leuke tafelkleedgewichtjes aan!

Een tafelkleed of een tafelzeil is een artikel met twee functies. Allereerst zorgt het kleedje natuurlijk voor een leuke uitstraling en een gezellige sfeer, kies een kleur uit die bij jouw interieur of meubelen past of kies gewoon jouw favoriete kleur. Behalve de uitstraling heeft het tafelkleed ook nog als functie dat het je tafel beschermt. Een krasje of vlekje wordt al gauw voorkomen met een tafelkleed op je tafel.

Behalve tafelkleden hebben we in ons assortiment ook héél veel pvc tafelzeilen. Onwijs veel leuke printjes vind je terug in onze webshop. Omdat wij het grootste assortiment tafelzeil en tafelkleden hebben, hebben we alles onderverdeeld in categorieën. Zo kun je eenvoudig een tafelzeil uitkiezen uit de categorie die jou aanspreekt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een tafelkleed met stipjes? Bekijk dan de speciale categorie met stipjes. Ook kun je je favoriete stijl kiezen. We hebben bijvoorbeeld speciale categorieën voor landelijk, retro en moderne tafelzeilen.