Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Rond tafelkleed

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Rond tafelkleed

Rond tafelkleed voor buiten kopen?


In deze categorie vind je alle ronde tafelkleden die geschikt zijn voor buitengebruik. Heb je een ronde tafel in de tuin staan waar je graag een tafelkleed overheen wilt leggen? Deze tafelkleden zijn waterbestendig en daardoor ook geschikt als tuintafelkleed. Het tafelkleed zal niet snel verkleuren door de zon, laat je het kleed echter veel in de felle zon liggen dan kan dit wel voor verkleuring zorgen. De tafelkleden kunnen uiteraard ook op je tafel binnenshuis gebruikt worden!

We hebben ronde tafelkleden van 150 cm doorsnede en van 180 cm doorsnede. We raden aan om circa 20 centimeter over de tafel heen te laten hangen, dit is echter iets wat je zelf kunt kiezen. De tafelkleden van 180 cm doorsnede zijn gemaakt van zacht schuimvinyl wat er erg leuk uit ziet en zorgt voor een romantische uitstraling.

Gebruik je het tafelkleed buiten? Dan krijg je ook te maken met wind. Waait jouw tafelkleed snel van tafel af? Dan kun je in onze webshop goedkope tafelkleedgewichtjes bestellen. De tafelkleedgewichtjes hang je aan de randen van je tafelkleed en dat zorgt er voor dat je tafelkleed op zijn plek blijft liggen! Je vindt in ons assortiment gewichtjes in de vorm van cocktails, schelpjes en ijsjes!

Wil je je tafelkleed helemaal vastklemmen? Daarvoor hebben we ook nog speciale tafelkleedklemmen in verschillende vormpjes zoals bloemen en vlinders in ons assortiment.