Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Rond tafelkleed

Kies je favoriete ronde tafelkleed! We hebben momenteel tafelkleden met een doorsnee van 152cm, 160cm en van 180cm.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Rond tafelkleed

Rond tafelkleed voor buiten kopen?


In deze categorie vind je alle ronde tafelkleden die geschikt zijn voor buitengebruik. Heb je een ronde tafel in de tuin staan waar je graag een tafelkleed overheen wilt leggen? Deze tafelkleden zijn waterbestendig en daardoor ook geschikt als tuintafelkleed. Het tafelkleed zal niet snel verkleuren door de zon, laat je het kleed echter veel in de felle zon liggen dan kan dit wel voor verkleuring zorgen. De tafelkleden kunnen uiteraard ook op je tafel binnenshuis gebruikt worden! We hebben ronde tafelkleden van 152 cm doorsnede, 160cm doorsnee en van 180 cm doorsnede. We raden aan om circa 20 centimeter over de tafel heen te laten hangen, dit is echter iets wat je zelf kunt kiezen. De tafelkleden van 180 cm doorsnede zijn gemaakt van zacht schuimvinyl wat er erg leuk uit ziet en zorgt voor een romantische uitstraling.

Grote ronde tafelkleden voordelig online!

Onze grote ronde tafelkleden zijn uiterst scherp geprijsd en voor slechts € 3,50 wordt je favoriete vinyle tafelkleed ook nog eens netjes bij je thuisbezorgd. Gebruik je het tafelkleed buiten? Dan krijg je ook te maken met wind. Waait jouw tafelkleed snel van tafel af? Dan kun je in onze webshop goedkope tafelkleedgewichtjes bestellen. De tafelkleedhangertjes hang je aan de randen van je tafelkleed en dat zorgt er voor dat je tafelkleed op zijn plek blijft liggen! Je vindt in ons assortiment gewichtjes in de vorm van cocktails, schelpjes en ijsjes! Wil je je tafelkleed helemaal vastklemmen? Daarvoor hebben we ook nog speciale tafelkleedklemmen in verschillende vormpjes zoals bloemen en vlinders in ons assortiment.

Kant tafelzeil...

Onze vinylkleden hebben wel iets weg van het kanten tafelzeil. Door de kant-achtige werkjes lijkt het tafelkleed soms net een prachtig gehaakt kleedje. De kleedjes ademen sfeer uit. En vooral de extra dikke foam tafelkleden met antislip blijven vaak netjes op de tafel liggen. Zit jouw smaak er tussen al deze kant en klare tafelkleden toch niet helemaal bij, maar wil je toch een tafelkleed met een kanten uitstraling? Kijk dan eens in onze rubriek met tafelzeil kant. Hier kun je je tafelzeil zelfs op maat laten afsnijden. Ideaal als je tafel nóg groter is!