Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Plastic tafelkleed

Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 679

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 679

Plastic tafelkleed

Op zoek naar een plastic tafelkleed? In de webshop van Hip tafelzeil vind je 1001 verschillende plastic tafelkleden. Het meeste tafelkleed van plastic heeft een pvc bovenlaag en een fleece onderlaag. Echter de doorzichtige tafelkleden zijn geheel van plastic gemaakt. Het doorzichtig plastic tafelkleed is vrij stevig zeil. Het tafelkleed is 100% waterdicht en wordt soms ook voor andere doeleinden gebruikt. Plastic tafelkleden zijn ook ideaal voor buiten op de terrastafel. Houd er wel rekening mee dat een plastic tafelkleed na verloop van tijd door zonlicht kan gaan verkleuren. Kijk op hip tafelkleed voor onze hele collectie in plastiek tafelkleed of ga terug de tafelkleed zoekhulp pagina.

Het gemak van een pvc tafelzeil

Waarom plastic tafelzeil zo fijn is? Het allergrootste voordeel van pvc tafelzeilen is dat het altijd weer af te nemen is. Heb je met eten of drinken gemorst? Geen probleem! Met een vochtig doekje is het zo weer schoon. Kijk wel uit met ketchup vlekken of vlekjes van rode spaghetti saus. Deze sausjes trekken vrij snel in het kleed. Eenmaal ingetrokken, is de vlek niet meer weg te nemen. Dus als je met spaghetti, lasagna of soortgelijke sauzen knoeit, veeg het dan gelijk weg. Dan is er niets aan de hand.

Tafelzeil op maat

Ben je op zoek naar een rond plastic tafelkleed of een ovaal exemplaar? De meeste tafelkleedjes kunnen wij met onze speciale mal, netjes rond snijden. De randen zijn in dit geval niet afgezoomd. Maar dat maakt in principe niets uit. Tafelzeil rafelt namelijk niet. En dat is maar goed ook want zo'n rafelend tafelkleed op tafel is ook niet echt stijlvol. Is het tijd voor een nieuw kleedje op jouw keukentafel? Kijk dan maar eens rustig rond en kies hier je favoriete plastic tafelkleed op maat.

Het assortiment is enorm groot, we hebben tafelkleden met leuke printjes, kleurtjes en patroontjes, maar ook doorzichtige tafelzeilen en tafellinnen in ons assortiment. Het overgrote deel van het assortiment bestaat uit plastic tafelkleed. Je vindt echter ook linnen tafelkleed en papieren tafelkleed in onze collectie.