Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Lola tafelzeil

Verzendkosten slechts €2,95. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

28 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

28 artikel(en)

Lola tafelzeil, unieke dessins voor unieke mensen...


Maak kennis met Lola tafelzeil! Lola tafelzeil is helemaal hipper de pip en verkrijgbaar in heel veel verschillende dessins. Kies bijvoorbeeld voor het sfeervolle tafelzeil met hout planken, Lola's retro tafelzeil voor jaren 70 liefhebbers, het Lola tafelzeil met bolletjes of de mooie tafelzeilen met de big Flowers.

Lola is een relatief nieuw merk. Naast tafelzeil produceert het merk ook Lola plakfolie. Het plakfolie heeft dezelfde dessins als het tafelzeil. Elk seizoen wordt de collectie van Lola weer aangepast. Zo waren afgelopen jaar de tafelzeilen met pastel kleuren helemaal hot en ook was het tafelzeil steigerhout, Lola cabane playa niet aan te slepen! Ook dit seizoen zal Lola ons weer verrassen met hun exclusieve aanbod in plakfolie en tafeltextiel. Lola tafelkleden kun je bij ons al op 50 centimeter laten snijden. Liever een hele rol tafelzeil bestellen zodat je zelf je tafelkleed op maat kunt snijden? Bestel dan voordelig een hele rol Lola tafelzeil.

Lola staat voor creativiteit. Ze is altijd op zoek naar leuke spulletjes die haar opfleuren. Verder is ze altijd erg geïnteresseerd in wat er omgaat in het hoofd van andere mensen, in wat hen aanspreekt. De lola tafellakens en de creatieve kleeffolies zullen in ieder geval elk huis er geweldig doen uitzien! Geef kleur aan je wereld met de lola producten, zowel binnen- als buitenshuis. Kies je eigen stijl en deel je persoonlijkheid met al je familie leden en vrienden. Wees origineel. Probeer gewaagde combinaties uit. Je kan je interieur zonder moeite afstemmen op elke denkbare gelegenheid! Bestel hier je favoriete tafelzeil online van dit trendy topmerk!