Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Lola tafelzeil

Bestel hier het hippe Lola tafelzeil! Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Lola tafelzeil

Lola tafelzeil, unieke dessins voor unieke mensen...


Maak kennis met Lola tafelzeil! Lola tafelzeil is helemaal hipper de pip en verkrijgbaar in heel veel verschillende dessins. Kies bijvoorbeeld voor het sfeervolle tafelzeil met hout planken, Lola's retro tafelzeil voor jaren 70 liefhebbers, het Lola tafelzeil met bolletjes of de mooie tafelzeilen met de big Flowers.

Lola is een relatief nieuw merk. Naast tafelzeil produceert het merk ook Lola plakfolie. Het plakfolie heeft dezelfde dessins als het tafelzeil. Elk seizoen wordt de collectie van Lola weer aangepast. Zo waren afgelopen jaar de tafelzeilen met pastel kleuren helemaal hot en ook was het tafelzeil steigerhout, Lola cabane playa niet aan te slepen! Ook dit seizoen zal Lola ons weer verrassen met hun exclusieve aanbod in plakfolie en tafeltextiel. Lola tafelkleden kun je bij ons al op 50 centimeter laten snijden. Liever een hele rol tafelzeil bestellen zodat je zelf je tafelkleed op maat kunt snijden? Bestel dan voordelig een hele rol Lola tafelzeil.

Lola staat voor creativiteit. Ze is altijd op zoek naar leuke spulletjes die haar opfleuren. Verder is ze altijd erg geïnteresseerd in wat er omgaat in het hoofd van andere mensen, in wat hen aanspreekt. De lola tafellakens en de creatieve kleeffolies zullen in ieder geval elk huis er geweldig doen uitzien! Geef kleur aan je wereld met de lola producten, zowel binnen- als buitenshuis. Kies je eigen stijl en deel je persoonlijkheid met al je familie leden en vrienden. Wees origineel. Probeer gewaagde combinaties uit. Je kan je interieur zonder moeite afstemmen op elke denkbare gelegenheid! Bestel hier je favoriete tafelzeil online van dit trendy topmerk!

Tafelzeil Lola ook iets voor jou?

Natuurlijk is het tafelzeil van Lola ook iets voor jou. Het assortiment is namelijk heel divers, dus er is altijd wel een bepaald patroon of bepaalde print die aan jouw wensen voldoet. Zoek je tafelzeil met bloemen? Dan heeft Lola prachtige tafelzeilen met afbeeldingen van de big flower of afbeeldingen van de small flower. Het gaat hier om een bloem die wel wat weg heeft van de Marimekko bloem. Maar het marimekko dessin heeft een meer retro look. Ook voor ruitpatronen en stippen dessins van Lola kun je bij ons terecht. En hoewel de fabrikant zelf geen ronde tafelkleden verkoopt, verkopen wij ze wel! Wij snijden ze zelf in cirkels of in ovale vormen, dus ook voor een ronde tafel of een ovaal tafeltje kun je in onze shop eenvoudig een tafelkleed vinden! Wil je je tafelzeil voor buiten gebruiken? Onze Lola tafelzeilen zijn uitermate geschikt om als buitentafelkleed te gebruiken. Ze kunnen tegen weer en wind, maar minder goed tegen de zon. De zon zal het kleed na verloop van tijd doen verkleuren. Dus als het mogelijk is, leg je tafelkleed dan op een beschut, niet al te zonnig plekje in de tuin. Gebruik eventueel tafelkleedklemmen of tafelkleedgewichtjes om het kleed niet te laten weg waaien. Woon je op een etage en heb je een balkon? Dan is het sowieso verstandig om aan elk hoekje een tafelkleedgewichtje te hangen. In ons assortiment vind je hele leuke in de vorm van ananassen, meloenen, ijsjes en snoepjes.