Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Doorzichtig tafelzeil

Verzendkosten slechts €2,95. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Doorzichtig tafelzeil

Doorzichtig tafelzeil kopen?
In deze rubriek vind je stevige doorzichtige tafelzeilen! Je vindt hier gewoon doorzichtig tafelzeil, maar ook doorzichtige tafelzeilen met kleurrijke vlinders, stipjes of bloemetjes. Transparant tafelzeil wordt vaak als tafelbeschermer gebruikt. Het plastic tafelzeil is 100% waterdicht, vlekken zijn makkelijk af te nemen. Hierdoor zijn plastieke tafelzeilen uitermate geschikt voor mensen met kinderen.

Transparant tafelzeil voor eetgelegenheden...
Doorzichtig tafelzeil wordt ook veel gebruikt in horeca gelegenheden. Wat je ook nog wel vaak ziet is dat men onder het doorzichtige tafelzeil nog een leuk tafelkleedje legt. Voordeel is dat het tafelkleed netjes en schoon blijft en dat het transparante tafelzeil met een vochtig doekje in een handomdraai weer schoon is. Het doorzichtige tafelzeil is ook als rond tafelzeil verkrijgbaar.

Bestel op rol!
Bestel je doorzichtig tafelzeil, dan adviseren wij je dit op rol te laten verzenden. Het op rol verzenden is iets duurder. Maar als je het doorzichtige zeil opgevouwen laat verzenden krijg je er soms lelijke vouwnaden in, die er niet meer uit te strijken zijn. Aan het eind van je bestelling, pas wanneer je je adresgegevens etc moet invullen, kun je aangeven of je je tafelzeil op rol of opgevouwen wilt ontvangen.

Nu ook extra dik doorzichtig tafelzeil.
Sinds kort verkopen wij ook dik transparant zeil. Dit folie zeil heeft een dikte van 2 milimeter. Het wordt doorgaans veel gebruikt als tafelbeschermer en verder zie je het veel bij shoarma zaken en pizzeria's. Dit dikke tafelzeil zorgt ervoor dat de tafel netjes en schoon blijft. Geen krassen, geen vlekken en geen oneffenheden. De Nederlandse huishoudens hebben dit dikke doorzichtige tafelkleed ook ontdekt. Men legt er leuke foto's en tekeningen van de kinderen en zo creëert men wel een zeer unieke en decoratieve tafel die nooit gaat vervelen.