Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Wegwerp tafelkleed

Een wegwerp tafelkleed of een rol papieren tafelkleed kopen? Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Wegwerp tafelkleed

Een wegwerp tafelkleed kopen?


Voor feestjes, speciale evenementen, verjaardagen en andere eetgelegenheden verkopen wij wegwerp tafelkleden. Zo'n wegwerp tafelkleed is gemaakt van papier of van plastic. Als je wilt, kun je een wegwerpkleedje meerdere keren gebruiken. Maar als het eenmaal vies is, kun je het vaak niet meer schoonmaken en rest er niets anders dan het kleedje maar weg te gooien. Gelukkig is de prijs er ook naar! Onze papieren en plastic tafelkleden zijn heel goedkoop! Helaas kun je deze tafelbedekking niet op maat bestellen. Alle tafelkleden zijn namelijk al op maat gemaakt, opgevouwen en voorverpakt. Het papieren tafelkleed zit op rol en kun je zelf op maat knippen of snijden. Het is altijd handig om zo'n rol in huis te hebben. Zo kun je bij onverwachts bezoek, tóch de tafel leuk opmaken. Onze papieren tafelkleden zijn verkrijgbaar in een aantal varianten met ruitjes patroon en in damast. Het damast tafelpapier heeft een wat luxere uitstraling. Datzelfde geldt voor de grote ronde tafelkleden van Duni. Deze voelen zijdezacht aan en zijn per stuk te bestellen.

Tafelpapier kan ook mooi zijn!

We hoeven niet persé een tafelkleed of een tafelzeil op tafel te leggen. Tafelpapier kan ook heel erg mooi zijn. Het is alleen zo dat wegwerpkleden niet gewassen kunnen worden in de wasmachine. En ook met een vochtig doekje hoef je niet te proberen om vlekken te verwijderen. Het gaat je niet lukken. Wil je zo lang mogelijk met je papieren tafelkleedje doen? Dan zit er niets anders op dan heel voorzichtig te eten en vooral niet knoeien! Onze wegwerpkleden zijn beslist niet saai! Zo hebben we één plastic tafelkleed speciaal geschikt voor verjaardagen! En ruitjes tafelkleden voor speciale feestelijke dagen zoals Pasen en Kerst. Het damast tafelkleed is tijdloos. Dit witte kleur kan altijd en past ook altijd overal bij.

Papieren tafelkleed morgen in huis!

Bestelt u een wegwerpkleed uit deze rubriek op werkdagen voor 16 uur? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Naar alle waarschijnlijkheid zal Postnl u de volgende dag al het pakketje aanbieden. Deze snelle levering geld niet alleen voor onze weggooi tafelkleden, maar ook voor al ons tafelzeil waaronder tafelzeil steigerhout, transparante tafelzeilen, voor tafelbeschermers en een antislip buitentafelkleed. Voor een mooi tafelkleed bent u bij Hiptafelzeil namelijk op het goede adres. Mocht u nog vragen hebben? Dan kunt u ons ten allen tijden even mailen of bellen (tijdens kantooruren). Onze medewerkers staan voor u klaar!