Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Picknickkleed

Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Picknickkleed kopen?


Als de lente weer aanbreekt begint het bij veel mensen weer te kriebelen. Eindelijk, het mooie weer is in aantocht en dat betekent voor velen dat er weer lekkere lange wandelingen gemaakt kunnen worden, in het bos of op het strand. Ook de fiets kan weer uit de schuur gehaald worden, stippel je fietsroute maar vast uit! Of plan een heerlijk dagje uit met je gezin, vrienden of familie leden, gezellig in het park, ergens bij een meertje of een groot grasveld... 

Picknicken op een picknickleed in de natuur

Als je op pad gaat vergeet dan in ieder geval je picknickspullen niet! Een picknick in het bos of in het park staat garant voor een gezellige middag! Soms staan er picknicktafels maar het is eigenlijk nog leuker om ergers in het gras te gaan zitten. Mits je natuurlijk wel op een fijn, droog kleed kunt zitten. De picknickkleden die wij verkopen zijn hier speciaal voor gemaakt. De onderzijde is gemaakt van niet waterdoorlatend materiaal. Vochtig gras of zand is met dit picknickkleed dus geen enkel probleem! De bovenzijde van het kleed voelt prettig aan en hier kun je dan ook heerlijk op zitten en tegelijkertijd al je picknick spullen uitstallen.

Niet zomaar een tafelkleed…

Een picknickkleed is niet zomaar een tafelkleed of tafelzeil. Het is meer dan dat! In onze collectie vind je een aantal hippe en trendy picknickkleden. Als je op pad gaat, zorg dan altijd dat je dit kleedje bij de hand hebt. Stop ‘m in je fietstas of fietsmandje en neem lekkere hapjes en drinken mee. Zo kun je altijd even een fiets- of wandelpauze inlassen en even lekker uitrusten en energie opdoen op dit comfortabele kleed. Bestel en betaal je je picknickdeken op werkdagen voor 16:00 uur? Dan ontvang je deze in 98% van alle gevallen de volgende dag al in huis!