Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Picknickkleed

Verzendkosten slechts €3,50. Vandaag tafelzeil besteld = morgen in huis!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Picknickkleed kopen?


Als de lente weer aanbreekt begint het bij veel mensen weer te kriebelen. Eindelijk het mooie weer is in aantocht en dat betekent voor velen dat er weer lekkere lange wandelingen gemaakt kunnen worden, in het bos of op het strand. De fiets kan weer uit de schuur gehaald worden, stippel je fietsroute maar vast uit! Of plan een heerlijk dagje uit met je gezin, vrienden of familie leden, gezellig in het park, ergens bij een meertje of een groot grasveld...

Als je op pad gaat vergeet dan in ieder geval je picknickspullen niet! Een picknick in het bos of in het park staat garant voor een gezellige middag! Mits je natuurlijk wel op een fijn, droog kleed kunt zitten. De picknickkleden die wij verkopen zijn hier speciaal voor gemaakt. De onderzijde is gemaakt van niet waterdoorlatend materiaal. Vochtig gras of zand is met dit picknickkleed dus geen enkel probleem! De bovenzijde van het kleed voelt prettig aan en hier kun je dan ook heerlijk op zitten en tegelijkertijd al je picknick spullen uitstallen.

Een picknickkleed is niet zomaar een tafelkleed of tafelzeil. Het is meer dan dat! In onze collectie vind je een aantal hippe en trendy picknickkleden. Als je op pad gaat, zorg dan altijd dat je dit kleedje bij de hand hebt. Zo kun je altijd even een fiets of wandelpauze inlassen en even lekker uitrusten op dit comfortabele kleed. Bestel je je picknickdeken voor 16:00 uur? Dan ontvang je deze doorgaans de volgende dag al in huis!