Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelbeschermer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Tafelbeschermer kopen?

Bescherm je tafel met deze transparante, 2 mm dikke, tafelbeschermer. Voorkom vlekken en beschadigingen door geknoei met eten, drinken of inkt. Met deze tafelbeschermer kun jij je kind(eren) heerlijk laten spelen aan tafel met kleurstiften, verf of andere knutselspullen zonder dat je tafel beschadigd raakt. Ook is het een handige beschermer tijdens het eten. Laat je per ongeluk je glas omvallen? Of knoei je met je soep? Geen probleem! De tafelbeschermer beschermt jouw tafel! Je kunt het gemakkelijk afnemen met een vochtige doek.  De tafelbeschermer is 100 cm breed. De lengte van het tafelzeil kun je kiezen en gaat per 50 cm. Het tafelzeil is maar liefst 2 mm dik.

Combineren?

Je kunt de tafelbeschermer ook combineren met een leuk tafelzeil. Kies een gaaf design uit ons assortiment en leg hier overheen de tafelbeschermer. Zo heb je en een leuke print en bescherm je het zeil ook nog eens extra. Wij hebben heel veel verschillende soorten zeil, bijvoorbeeld effen zeilen, zeilen met printjes of zelfs met fotoprint. Ook hebben wij transparante tafelzeilen met print. Dit geeft ook een leuk en speels effect. De tafelbeschermer is eigenlijk een transparante versteviger, heb je dus een aparte tafel met mozaïek of een mooie houtsoort en wil je niet dat dit verloren gaat onder een druk tafelzeil, dan kun je de tafelbeschermer eroverheen leggen. Je tafel blijft in goede staat en toch kan iedereen je tafel bekijken.

Proefstaaltje

De tafelbeschermer wordt voor jou op maat afgesneden. (Een hele rol is namelijk 20 meter) Retourneren is daarom niet mogelijk. Wil je zeker weten of dit product geheel aan jouw verwachtingen voldoet? Vraag dan eerst een proefstaaltje aan! Dit voorkomt teleurstellingen. Voor een proefstaaltje betaal je slechts € 2.35 de verzending is gratis! Een proefstaaltje heeft een gemiddelde afmeting van 8x8 centimeter. Een proefstaaltje geeft een indruk. Het geeft je de mogelijkheid om de transparantie te zien en de dikte te voelen.Wil je het zeil perfect op tafelmaat krijgen dan kun je dat het beste zelf even doen met een scherp stanleymes. Houdt er rekening mee dat dit materiaal na verloop van tijd iets kan gaan krimpen.