Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil Blond Amsterdam

Blond Amsterdam tafelzeil kopen?
Het servies van Blond Amsterdam staat nóg leuker als er een Blond Amsterdam tafelkleed onder ligt! Dit jaar heeft Blond gekozen voor het 'snack tafelzeil' en het 'delfts blond tafelzeil'. Beiden hebben een breedte van circa 137 centimeter. De lengte kun je zelf kiezen via het keuze menu. Profiteer van onze lage verzendkosten van slechts € 3,50.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Tafelzeil Blond Amsterdam

Blond Amsterdam tafelzeil kopen?


Op zoek naar Blond Amsterdam tafelzeil? Vind nu in onze webshop het nieuwe tafelzeil van Blond! Je kunt kiezen uit twee modellen. Het eerste tafelkleed heet 'piece of cake'. Zoals je ziet is dit tafelzeil voorzien van leuke illustraties over het bakken van cake en gebak en de daarbij horende producten, die het eten van deze lekkernijen tot een gezellig 'samen zijn' kunnen toveren, zoals een theepot, snoepjes en ijsjes. Het witte Blond tafelzeil is tevens voorzien van leuke teksten zoals 'make cake, not war'. Het andere tafeltextiel van Blond Amsterdam is roze van kleur en heeft de titel 'pink happiness'. Op dit tafelzeiltje zie je allemaal afbeeldingen die een vrouw gelukkig maken! Zoals een zelfgebakken cake, haar favoriete schoenen, lekker fitnessen, een kopje thee en nog heel veel andere dingen.

Jouw Blond tafelkleed op maat gesneden

Het Blond tafelkleed snijden wij voor jou per 50 centimeter op maat! Wil je dus een tafelkleedje van 200x140cm? Dan bestel je 2 meter. Vervolgens snijden wij het tafelzeil op maat. We verpakken het netjes en sturen het naar het door jou opgegeven adres. Binnenkort een leuk themafeest waar alleen maar vrouwen komen? Kleed de tafels dan gezellig aan met Blond Amsterdam tafelkleden! De dames zullen het waarderen want zoveel vrolijkheid bij binnenkomst beloofd alleen maar een goede dag te worden!

Nieuw in onze tafelzeilen collectie...

Nieuw in onze collectie is het winter tafelkleed dat Blond Amsterdam in samenwerking met Unox heeft gemaakt. Een blik op het kleedje maakt je wellicht ietwat hongerig want al die rookworsten, potjes en pannetjes die op het kleed staan afgebeeld maken je al helemaal in de mood voor het avondmaal. En dat in combinatie met typische Hollandse afbeeldingen, zorgt het voor een super bekleding in het winterseizoen. Het tafelkleed met stamppot gerechten is nu in de aanbieding! Bestel 'm vandaag nog met korting via onze webshop.

Papieren tafelkleed voor kinderfeestjes

Heb je een kinderfeestje van één van jouw kids? Dan is het natuurlijk zonde om jouw mooie Blond tafelkleed op tafel te leggen. Je bent er immers zuinig op. En hoewel een pvc zeiltje gemakkelijk met een doekje is af te nemen, moet je er niet aan denken dat er toch vlekken op komen die je er niet meer af kunt krijgen. Papieren wegwerpkleedjes bieden in dit geval de oplossing. Het papieren tafelkleed is verkrijgbaar op rol en op een rol zit 8 tot 10 meter. De papieren kleden zijn leuk en hip en zeer geschikt voor kinderfeestjes. Je ontvangt je tafelkleed papier dus op een rol. Maar met een schaar knip je je tafelkleedjes gemakkelijk op maat. Heb je ook nog een hoekje op je dressoir staan met limonade en kleine hapjes? Leg hier dan ook een papieren kleedje op zodat je kast niet vies wordt en niet kan beschadigen. Een rol wegwerptafelkleden is eigenlijk een must-have voor ieder huishouden. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan!