Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil Kitsch Kitchen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 172

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 172

Tafelzeil Kitsch Kitchen kopen?


Kitsch Kitchen staat bekend om de vrolijke kleuren en prints. Wij hebben een aantal gave tafelzeilen van Kitsch Kitchen in ons assortiment zoals bijvoorbeeld lotus blauw, aankleedmeisje of rosario. Daarnaast hebben wij een grote keuze aan Mexicaans tafelzeil. Dit zeil wordt echt geïmporteerd uit Mexico en heeft daardoor die mooie originele Mexicaanse uitstraling.

Verschillende prints

Tafelzeilen hebben felle kleuren en drukke patronen zoals bloemen, ruitjes, stippen, strepen, zigzag en zeilen met prints van bijvoorbeeld pepers of aardbeien. De zeilen zijn allemaal erg verschillend en daardoor past er altijd wel eentje bij jouw interieur. Mexicaans tafelzeil is vrij stug en stevig. Daardoor wordt dit zeil vaak gebruikt door knutselaars en naaisters. Je kunt er bijvoorbeeld leuke etui’s, tassen, portemonneetjes, slingers en mandjes mee maken, de opties zijn eindeloos!

Proefstaaltje

De Mexicaanse tafelzeilen kunnen allemaal wel een drukfoutje of vlekje bevatten, dit is in dit geval meer cliché dan uitzonderlijk. Vaak is het zo klein dat het je niet eens opvalt, dit hoort echt bij het Mexicaanse zeil en heeft daardoor ook z’n charmes. Het is ook belangrijk dat als je dit tafelzeil buiten wilt gebruiken dat je het zeil niet te lang blootstelt aan zonlicht, het tafelzeil zou hiervan kunnen verkleuren. De meeste tafelzeilen hebben een vaste breedte maat van 120 cm de lengte kunt u zelf kiezen uit de tabel. Het is belangrijk om te weten dat dit tafelzeil speciaal voor jou op maat wordt gesneden, daardoor is het helaas niet meer mogelijk om het zeil te retourneren. Twijfel je dus of het zeil wel aan je wensen voldoet? Dan raad ik je aan om een proefstaaltje te bestellen, dit is een kleine impressie van ongeveer 8 bij 8 cm en kost €1,35. De verzendkosten vergoeden wij, zo krijg je nooit spijt van je aankoop!