Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Stoelverkleiner

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Stoelverkleiner gemaakt van tafelzeil 


Een stoelverkleiner is ideaal om je kindje extra steun en comfort te bieden bij het zitten tijdens het eten in de kinderstoel. Deze leuke stoelverkleiners zijn gemaakt van Mexicaans tafelzeil. Dit is ideaal want jouw peuter is nu nog lekker aan het knoeien met zijn eten. Dit is met deze stoelverkleiners geen enkel probleem, want je haalt er een natte doek over en het is weer schoon! Zo kunnen de stoelverkleiners heel erg lang mee zonder dat ze vies worden. Daarnaast is Mexicaans tafelzeil erg sterk, dus als je er goed mee om gaat, dan kunnen deze stoelverkleiners met gemak jaren mee. De stoelverkleiners zijn gevuld met een zachte vulling en geschikt voor vele soorten kinderstoelen. Bij het artikel staan de afmetingen vermeld, zo kun je zelf opmeten of het geschikt is voor de kinderstoel die jullie in huis hebben. De stoelverkleiners zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en met diverse prints.

Nog veel meer artikelen van Mexicaans tafelzeil

Behalve stoelverkleiners hebben we nog veel meer artikelen welke gemaakt zijn van Mexicaans tafelzeil. Zo hebben we ook aankleedkussens van hetzelfde materiaal en met dezelfde vrolijke printjes. Hartstikke leuk om met elkaar te combineren. Kun je maar geen genoeg krijgen van deze printjes? Of ben je zo enthousiast over het materiaal? Dan hebben we nog veel meer leuke artikelen in ons assortiment waar jij heel blij van gaat worden! Wat dacht je bijvoorbeeld van zitkussens, zadelhoesjes, vliegengordijnen en tassen? Zoveel praktische artikelen die jaren mee kunnen en er hartstikke hip uit zien. En dat allemaal voor een lage prijs!

Tafelzeil met Mexicaanse print

Jij kunt in onze webshop je hart ophalen voor artikelen welke gemaakt zijn van tafelzeil, maar een echt tafelzeil op jouw tafel mag ook zeker niet ontbreken. Uiteraard ook verkrijgbaar met Mexicaanse prints zoals Rosario, Fortin en Floral. Of ben je misschien op zoek naar een tafelbeschermer, tafellinnen of ander hip tafelzeil? Hier vind je vele tafelzeilen, er is voor eenieder wat wils! Alle tafelzeilen zijn ook verkrijgbaar in het rond en ovaal. De tafelzeilen hebben een standaardbreedte en de lengte kun je zelf kiezen in de maattabel dat bij ieder artikel staat weergegeven. Twijfel je over een bepaalde print of over de dikte van het zeil? Bestel dan eerst een proefstaaltje zodat je het artikel eerst kunt beoordelen alvorens je een grotere bestelling gaat plaatsen.