Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tafelzeil bedrukken

Er komen geen producten overeen met de selectie.

LET OP! We zijn bezig met het creëren van een nieuwe online editor waardoor het momenteel niet mogelijk is om tafelzeil te laten bedrukken. Er wordt aan gewerkt! Onze excuses voor het ongemak!

Eigen tafelzeil bedrukken


Je eigen logo of afbeelding op tafelzeil laten drukken? Dat kan! Maak je eigen ontwerp in de gebruiksvriendelijke editor en laat het professioneel door ons printen op het witte tafelzeil.

>>> Maak nu je eigen ontwerp <<<


Let op: je wordt doorgestuurd naar de editor in een van onze andere webshops (Raamstickers-maken.nl). Daar zal je bestelling geplaatst worden en daarvan ontvang je ook je orderbevestiging en factuur. Raamstickers-maken.nl valt net als Hiptafelzeil.nl onder Webcompanies BV.


Hoe werkt het?
Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Je kunt kiezen voor teksten, afbeeldingen en cliparts. Zelf kun je de kleuren en lettertypes kiezen. Ook de grootte van de afbeeldingen zijn naar eigen keuze. Het tafelzeil is 137 centimeter breed, de lengte kun je zelf invullen, deze dient minimaal 50 cm te zijn en gaat tot maximaal 250 cm. (Let op: het tafelzeil is 137 cm breed, echter kan de printer 132 cm hiervan printen, er zal dus aan beide zijden ca 2,5 cm leeg (wit) blijven.

1. Open de editor en kies de gewenste lengte van het tafelzeil.

2. Maak je ontwerp. Voeg teksten, afbeeldingen en/of cliparts toe.

3. Verander eventueel kleuren en afmetingen van de tekst en/of afbeeldingen.

4. Klaar? Bekijk dan een voorbeeld door op ‘Preview’ te klikken.

5. Tevreden? Voeg dan het ontwerp toe aan je winkelwagentje en ga verder met het plaatsen van je bestelling.


Tafelzeil bedrukken